Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAKO MUDO
u pravu si, a to je sve Tadić kriv što se sliz\'o s njima.
Stvarno je zalosno koliko se Turski zulum podrzava,nevalja ovo nece na dobro
Dolazi Turcin,pjesme se ore, Bosnjaci sljegli ko sinje more. Jutarnje sunce palo na hride, Bosnjaci klece i strasno prde.
turci zulumcari nisu dobrodosli kod Srba, to treba da zna svako, a vama nek u krevet udju, ako ih pustate, nemojte kasnije reci kako smo mi, a ne vi, a zna se da ste vi...pustili ih u krevet...ako onda nije bilo interneta, sigurno imaju neki turski tefteri, koji govore ko je koga pustio u krevet. na prevaru su vas poturcili onomad, krenuli silom, pa onda obecavali a vi potrcali, a kad su vas uhvatili pod svoje...izdali ste svoje vodje, na prevaru vas pozvali na poturcavanje obecavajuci svasta a dobili ste, kao i sad, od sake do lakta!!! Bosna saptom pade, potrcali da se na.guze ne bi li im bilo lakse.kao i sad, tako i onda, lakse je al malo morgen, jos vam je gore nego ostalima, a samo obraz izgubite.
harac, harac, rajo harac, hljeba, hljeba gospodaru!!!
o raaajooo!!!
o duzniciiiiii!!!
srbi IZGUBISE BITKU NA KOSOVU!! dokazano: srbi smrde..
najbolje je bilo dok se bilo sam svoj goso, dok nije bilo ambasadora, dok nije bilo turaka i dok nije bilo rusa. al kad niko nije htio da bude samostalan,pa se borio za zavisnost, svim raspolozivim i neraspolozivim sredstvima, dozvoljenim i nedozvoljenim...sad ste uslje...sad vam se setaju kao pauni po basci i govore kako ste glupi, dok zinu, sve sto kazu, u prevodu znaci: \"Ooooo, gluuupaaaniiii\"!!!
ko kaze da i rusi nisu ko turci??? I oni bi da usicare, normalno da svako gleda svoj interes?
Vaša braća da su vam barem S-300 dali da se branite pred NATO-m sad Kosmet ne bi bio Kosova. Koji glupani ste. Vas i Rusa 300 miliona.
Vama Rusi nikad pomogli nisu a vi im poklonili NIS koji bednici i glupani.
\"Prosao sam davno setanja po paaarkuuu, drzanja za ruke, lezanja u traviiii, ne podnosim sale, ni sarene lazeeee, suvise me toga, suvise me toga, suvise me toga...zviznulo po glaviiiii...\". Oj, Bosnjeeee...bas ste, bre, naivcine, s vama nije trebalo ratovati, samo vas pustiti da sami poooopusiteeee...lulu miraaaa...a volete bre, mnogo...
klupu u parku...od turaka...a i to samo najizabraniji!!!