Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOŽEL JEDNOSMJERNA DA SE HAJVANI SAMO KRHAJU
Ja kad vidim da je prisutan onaj vlah Rasim Ljajic, trenutno znam da tu nesto nije dobro. Manite se vi Bg, pa malo pogledajte da se poveze Sarajevo sa Gorazdom, Neumom, Bihacem i tako dalje.
Narod se voza makadamom po BiH, ONO bi da povezuje Bg. Kad sam juce vidio one jadne povratnike u Srebrnicu kuda e vozaju, muka mi bila dva sata
:((
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što Istočnije, to jadnije!!
Turska ulaze u svoje bivse zemlje to je dobro da se sjete da nedodje do zaborava.Ucili smo u skoli da su Turci naplacivali drumarinu da je to zlo,a sada svi naplacuju..eto vidite koliko kasne za nasom bracom..
Evo teme za učmale necionaliste!
Moglo je komotno preko Zagreba, na Banjaluku i do Sarajeva…
KORIDOR 5C JE NAJBOLJI SPOJ: Od Budimpešte (Mađarska) do Ploča (južna Hrvatska) je prava ekonomski isplativa ruta. Tako bi automatski Doboj, Banja Luka, Mostar, Trebinje, Zenica i Sarajevo imali važnu vezu sa Evropom, a usput tu već postoji od ranijea utocesta između Zagreba i Beograda na teritoriji Hrvatske. Tako bi se bitno smanjio i rizik da četničke psihopate iz Beograda donose probleme po Bosni i šire. Hrvatska bi mnogo bolje nadzirala širenje zaraznih bolesti.
Bas dobro eno i Dudko prosiruje aerodrom pa ce srbi iz BiH steci sve moderne uslove za sto brzi odlazak.Samo neznam koliko su i u matici pozeljni????🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
Bobo, svaki mlad, obrazovan i osvjesten covjek gleda da ode iz te zabiti, nebitno kako se zove. A nije ni u drugom dijelu drzave nesto posebno bolja situacija.
To da turci nakon napornog vođenja novootvorene fabrike u Beogradu i okolici, mogu stići na džumu u novootvorenu džamiju u Sarajevu i okolici. Malo se prošetati šeherom "Sarajva" za vikend i onda opet u svoje fabrike u Srbiju.
Nemojte je praviti majke vam!
MI cemo da pravimo jos jedan, a ovaj nismo napravili. Kakva smo mi drzava, kakve su ovo suplje price? hahahahah nevjerovatno. Spojite Tuzlu sa Neumom pa onda pravite ostalo
Frahro je kazo da će bit nekog gradilišta, al ja kranova nešto ne viđu,,,,,,,valjda se čeka brza cesta neka hahahaha
Svi ministri na nulu da se šišaju dok ne bude bolje
Ko o čemu mi o putevima.
Hvala ali NEEEEE
pukao bi rado jedu trojku sa Mihajlovickom i Kitarovickom :)