Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jozo...imaju nekakve apetite Turske moze im se ,kad se cet.nik preko Drine mijesao u BiH.A zasto nebi i Turci
moram primjetiti da srbi lice na ova turke..fakat se vidi da su im 500 godina gene mjenjali
IMA LI IKO NORMALAN U TOM NOVOM TRAVNIKU ? JEL SE TO OTVORILO OBDANISTE ILI SE RENOVORALA VOJARNA TURSKE VOJSKE?
Ovakav primer ne postoji u svetskoj istoriji. Da se jednoj obrazovnoj ustanovi ime daje po sultanu koji je preko svega toga bio okupator. Kod nas se vrtici zovu: sunce, pčelica, leptirić. bebac itd. ili po nekim istaknutim umetnicima a ne po carevima i kraljevima...pa jos okupatorima Mene je sramota na vaš račun.. Verujte mi da sav pocrvenim kad ovo pročitam kad pomislim gde ja živim.
POSLE OVAKVE SKOLE ,NEKO SE PITA CEMU SKOLA POD NAZIVOM SRBIJA! AHAHAHHAHAA KOJA JE TO VASA ISTORIJA,KAD OTVARATE SKOLU POD NAZIVOM SULTAN FATIH?.... HOCE LI ZA KOJU DECENIJU BITI SKOLE I POD IMENOM RATKO MLADIC!??
Dobro nam došo u Herceg Bosnu dragi naš Čelik. Znaš ti svoje korijene i ne stidiš se vjere pradjedova !
svaka cast na usluznosti, jos mu samo guzu ponudi pa da se ni ne vidis vise !
Merhaba,Celik! Dobro dosli u SarajBosnu!
@ cro novi travnik Travnik (Novi) nije \"hrvatski\" jer je u BiH! U BiH NEMA \"hrvata\"! Ti si Bosnjak katolik kao sto su \"srbi\" Bosnjaci pravoslavne vjere! Turcin ce doci i u \"hrvatski\" dio ali ih pusta da se izjedu pa ce ih \"hrvati\" moliti da dodju! Nema u turaka straha! Ako je turcin u tzv \"rs\" mogao traziti skidanje srbijanske zastave jer taj dio BiH nije Srbija,onda sto bi se bojao \"hrvata\" koji su saka jada bili i ostali u BiH! Kad bi vam turcin dosao, namah bi mu noge ljubili! Turcin ima love i turska ekonomija je u usponu, pa se ti smij kad vam izgrade bolnice i skole! E,moj \"cro\"! Politicki kusuru!
taj dio grada se zove kalinska i muslimanski je dio, a u veći hrvatski dio nije smio ni doć hahaha
E pa moj Faruk, Dobro nam došo u Hrvatsku Republiku Herceg Bosnu! I želim ti da se sjetiš svojih djedova što ih u janičare odvedoše!
Ovaj bi brkati opet do Becha, pa da se vrati u Aziju...
Lijepa vijest. Hvala ljudima koji imaju osjecaja.
njegov prandzed Ministra Celikov je zivio u Travniku.
Predpostavljam da bi jedan\"student\" i abd budući akademski obrazovan građanin sa ovako \"bogatim\" rječnikom trebao znati da se OŠ u Novom Travniku zove po bosanskohercegovačkom piscu, pjesniku, historičaru,...,kao i sve područne osnovne škole. A usput pitam: Šta bi smetalo da se zove i po ratnom heroju, i kako uošte možeš okarakterisati ljude koje nikad, ali nikad nisi vidio, čuo ni pričao sa njima. Ukratko nepoznaješ ih.