Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je domet sda diplomatije. mi bojimo vijecnicu turskim zastavama, oni nama podrsku saopstenjem za medije.
Turska je nedavno dala 40 miliona maraka Oruzanim Snagama, uz uslov da s tim novcem kupimo nesto od njihove vojne opreme, tako da uskoro stize oko 30-40 novih oklopnih vozila.
nesikeraj se plaho, amanet...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svi zabrinuti kao sto su bili 1991.zbog Dubrovnika i Vukovara i od 1992-1995.u BiH. Uzdaj se u se I u svoje kljuse. Ako Srebrenica, Prijedor, cijela Istocna Bosna 1992-1995 nisu opomena sta ocekivao u buducnosti?
nije Turska što je 90ih bila,a na čelu iste neko ko se nekog plaši... viđel šta par dronova od armenije napravi
Sad je situacija drugačija. Nema više tzv JNA. Srbi nebi imali šanse u asimetričkom ratu . Tj. Srpska djeca krenu autobusom u skolu i nikad tamo da stignu. Asimetrički sukob je zafrkana stvar. Nema linija , nema zvanične vojske, nevidljiv neprijatelj; samo male skupine sa lakim oružjem i jako mobilne
ma sultan je dobio bosnu u amanet, ne trebamo se sekirati (šatro) ….
Zabrinuta,kad je gulen u turskoj pokusavao drzavni udar kao sad ovdje dodik sto radi,niste govorili vi ste zabrinuti nego ste hapsili svaku vezu i vezicu sa gulenom,a ovdje govorite vi ste zabrinuti,hocemo vise od 4 svjetske ekonomske sile i valjda nase brace i prijatelja od toga da ste zabrinuti
Dobro,eto i Turci zabrinuti kao i MZ
Turska jede g.... a ima i tahan i one halvve druge a sama je dio ove situacije koju su nam skupa zakuhali sa srbima, IZ i SDA Turska sikter zajedno sa migrantima eno vam dodika pa s njim surujtebi vi turci i migranti
Turci saradjuju sa sve tri stranke i oni nisu nikakvi prijatelji BiH. Oni su prijatelji rezima...
Vise zabrinuti na Madagaskaru za nas od brace Turaka
Oni su zabrinuti, nabijen te erdoane i tebe i bakira...i u ratu si bio zabrinut a mi ginuli...
E bas su zabrinuti a stalno asikuju sa Vucicem i Srbijim i tako indirektno i sa RS-om.
Baketov kum zabrinut,mater j..o,aha da ne bi..
RTV HB | Fokus: “Probosanski reketaši” sprječavaju dogovor u BiH https://www.youtube.com/watch?v=rA8Bcn30AIE
Mudzahedin turski sin bori se za Bosnu srcem svim
Sve dok ne uradite nesto konkretno, npr prekinete ekonomske veze sa Srbijom, i stavite im do znanja da je da je to zbog njihove uloge u rastakanju BiH, od ovih automatskih saopstenja mi nemamo nista. Da uskratite Srbiji 1,4 milijarde eura robne razmjene, direktne investicije isl za mjesec dana pjevali bi drugu pjesmu.
Pa on je Erdoganov arkadash
Jesu puno zabrinuti ili nako ko Shmidt
GLUPI Boanjonse kune u Tursku a njih boli on stvar za Bosnom. Tako sunse i u ratu brinuli za Bosnu samo saopstenja i zabrinutost.