Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nuto alje nuto mu kaputa hehe pa ja zaboravio da je taj lik ikad i postojao ocigledno je ostavio snazan utisak hehe
Halo\" Zenica 93\" mislim da si pogrješio, valjda si mislio na sukobe bošnjačko -hrvatske a ne ono što si napisao. Lapsus PC.
Znate, Alija izetbegovic se koristio starim provjerenim metodama za ostvarivanje ciljeva, zrtvovanje sopstvenog narod npr. (raspece isusa, drugi svetski rat) znate na sto mislim (markale i dr.)
puno tupih i glupim smrda ali @ teks i @ smrd-in su vrh GLUPOSTI !! steram vam ga u su.p.ce!! vas amfilohije, pe.do.fil koji mroni, :))
Kako te nije sramota tako pisati pa Alija je 1000 puta vise uradio za vas nego sve vase vodje zajedno .Legalizovao vam je RS koju niko nije priznavao, pregovarao je sa Karadzicem i dao mu legitimitet a cio svjet ga je smatrao pobunjenikom, Bosnjake je razbio na kantone, razjedinio, certrifikatima im unistio ekonomiju itd itd itd Spomenig vi srbi njemu napravite u znak zahvalnosti ..
Po svemu sudeći ti si hendikepiran tip,mora da si u kolicima,imaš li problema sa hemoroidima od silnog sjedenja
i zaboravio sam da je dzukela krepala 19 okt...a ti mujaga ne beri brige posalji seku da vidi momchinu......da zna bula kakva je slanina,.. nikad nebi posla za turcina
Uf sto bi rekao al....... bas nam je donio zlatne kasike .......lopovove donio i ostavio ko sto je i sam.
A ja odo\' polako da mu se na mezar popisham tek toliko da mu kosti pokvasim
a ja imam knjigu sa njegovim potpisom i mislim da se zadugo nece pojaviti na ovim prostorima licnost kao sto je rahmetli Alija Izetbegovic
Nama je gospodin Alija bio dobar, jeste da mu je trebalo 4 godina ali taman kad su Bosnjaci ojacali i formirali kakvu takvu Armiju on je zaustavio rat potpisao Dayton i nama tim potpisom dao 49% teritorije koliko nam realno i pripada. Nazalost mogao je to i ranije uraditi ali onda ne bi otisli Bosnjaci sa nasih prostora ovako je po nas ipak mnogo bolje. Hvala gospodinu Aliji.
Uputili i meni poziv , nije sala . Eto i mene u adanu i vodim i malu Cenifetu sa sobom . Sellam svima iz St.Louisa .
NE BI SJALA OVAKO JAKOOOOOO OVA NASAAAAAA RAPUBLIKA SRPSKAAAAAAA JA BI SVJETLO ZVAO MRAKOM DA TE NIJE ALIJAAAAA
Senadine sine čuvaj se tog jerkovića ,čuo sam sve najgore o njemu,Đe je Aliji pamet bila kad ga je doveo u svoju blizinu.
E jeste on sacuvao multietnicnost, svaka mu cast! Svi su ti multietnicari su u ratu rikali \"Allahu ekber\". Pa je dao drzavljanstvo onim kamilojebcima i svim smrdljivim baliyama svijeta. Fuj gadovi jedni odvratni.