Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo neka država ne bi Erdogan po njoj hodao ko po svojoj avliji, ali đaba govoriti. Sutra će doći u BiH u po Sarajeva da uhapse nekog u kog sumnjaju da je Gulenov simpatizer. Jedna zastava, jedna vjera jedan narod. Bošnjaci i Turci.
ERDOGAN DIKTATOR - kako će sad BH Institucije zaštiti svog građanina kad se Bake bratimi sa diktatorom
SAMO HAPSI I TRIJEBI BABUKA , POSALJI NAM I U BOSNU TAKVOH DELIKANLI ASKERA DA HAPSIMO OD GULENISTA , USAIDA I KREMATORIJA ...ZENICA JE PREMAL ZA TO , VALJA OTVARAT KONC. LOGOR !!!!
Bojkot turskih proizvoda, naročito gaća i čarapa. Svakako ih proizvode u Srbiji.
Hajmo nagradno pitanje, koje zemlje ministar je položio kamen temeljac za turske škole na Ilidži? Sjećate se te frtutme? Nema je više na internetu nigdje, sakrila maca.
koje zemlje ministar? recimo Spanija
Napraviće na kraju da će Erdoan ispasti šah Reza Pahlevi, a Gulen, il mu kakav nasljednik, vratiće se u Tursku ko Homeini. Pljuju po Ataturku, a Turske danas ne bi bilo da nije bilo njega. Sultani, sve što se moglo prodati, prodali su, i šta su mogli naroda dati drugima u jaram, dali su, pa i nas. Budale ne znaju da nas je Sultan izdao, i traže restauraciju sultanata. Zašto? Da mogu gušiti bune? Ljudi ba javne škole otvarali? I teroristi?!
Abdulhamid Han poslednji sultan niti je izdao niti je prodao srusio ga je jedan kojem vjera nije predstavljala nista. Vjera drzava porodica, za to se i borimo danas
Karma is a Bitch... hihi
Sad je hebo ježa u leđa.
jesul ovo oni što su bjanko proglašeni izuzetnima, što su imali plaćeno skupo studiranje na tzv. međunarodnim univerzitetima i unaprijed obezbjeđena dobro plaćena "radna mjesta", i što su sve to smatrali razlogom svoje vanzemaljske posebnosti
ima onaj danski sir feta dobar za pite. to je alternativa ovom nasem domace sa pijace. samo nako malo je gnjecav, ali za dobru domacicu nije izazov.
To sultana peru paranoje od janissaries xD
Hapsi fetogulenovce, odesaše, kjukluksovce i ostale teroriste!!!
SRETNA PRIJAVA NA BIRO OD OKTOBRA 2018 SVIM SDA UHLJEBIMA I PUSHIQRCIMA SA PAROLOM SJETI SE KAKO JE LIJEPO POSLJE 16:00 A PETKOM POSLJE DŽUME KUĆI hahahahahahahahahahahaha
ako je kriv nek mu sude. đećeko sa sultanom!!!
I sad onaj kome dijete ide u školu, za 20 godina će reći da je povezan sa "FETO". Uzgred, ta organizacija nikada nije sama sebe tako nazvala, nije izjavila da ima politički ili drugi cilj, nije tražila nasilnu smjenu vlasti i nema nikakvu historiju nasilnosti prije puča. Moraće se knjige o terorizmu iznosa pisati. A vođa te "organizacije" se ne krije i transparentno nudi međunarodnu istragu, a članovi su studenti, profesori, učenici..... i ovaj naš jadnik