Pripreme za dolazak helikoptera
56
Turska će pomoći BiH u gašenju požara
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce sad pomoci kad je sve izgorilo.... Je*ena drzava, ne mozemo pozar da ugasimo mjesec dana...
pomoci - buducnost gori - sadasnjost
eno strumfovi se smajhlaju raji tako sto dijele djeci svoje ruksake skupa sa divjakom a ne spomenuse pozare kao da ih nema a sjeti se samo oko cega su se sve bunili ali pozari im ne smetaju i niko da organizuje navijace da se nesto uradi
NAVIJACKI KLUBOVI Dva prominentna kluba sarajevskih navijaca poslala su zajednicki sluzbeni dopis u kojem izrazavaju duboko zaljenje i zabrinutost zbog goruce situacije sa nekontroliranim pozarima u BiH. Na zalost nisu u situaciji da posalju prijeko potrebno ljudstvo za pomoc u gasenju pozara. punom jeku su borbene pripreme za docek gostujucih navijaca iz drugih zemalja. Ne bi bilo patriotski da ih docekaju nespremni i tako naude ugledu svoje drzave.
Prenosimo vam vijesti sa hitnog sastanka prijateljskih zemalja sazvanog kako bi se uputila pomoc Bosni u gasenju pozara. Vec se nazire pozitivan ishod ovog HITNOG sastanka zbog goruceg pitanja. Kako prenosi Halal Web, Saudijska Arabija velikodusno je obecala poslati tri azbestna leteca cilima specijalizirana za gasenje pozara; Sheik El Orans se obavezao poslati cetiri genetski modificiranr kamile sa extra kapacitetom grba za prijenos voze, koje se inace koriste u gasenju pustinjskih pozara; dok je Ali Baba obecao poslati 40 posebno obucenih vatrogasaca koji ukradu pozar da ih i ne vidis. Trenutno je za govornicom zadnji predstavnik prijateljskih zemalja, a sastanak ce biti okoncan i pomoc HITNO upucena za Bosnu cim Sheherzada zavrsi svoj govor, sto se ocekuje za 1001 noc!
...I ne znam deco kako vic dalje ide ali znam da je Srbin na kraju ispao najpametniji i sve ih nadmudrio. ... ... Ihihih...ahjmo deco ihihih...
Samo 24%, a ostali koriste Oluje?
VIC - ZAKLJUCAN GPS Lete dva turska borbena aviona nad Bosnom zahvacenom pozarima. Prvi pilot javlja drugome- vrijeme za lansiranje, tri, dva, jedan, SAD ! Drugi pilot pokrece zracno bombardiranje \"carpet boming\". Dok podrucjem odjekuju jake ekplozije, pilot zadovoljno to posmatra i javlja- Imam vizualnu konfirmaciju. Mete su uspjesno eliminirane! Prvi pilot javlja se drugom: Nije mi jasno sto mi ovo palimo kada vec samo gori, ali dobro...Nego nesto mi zastopao ovaj GPS, gdje je tacno ova oblast Sirije? Drugi pilot provjerava navodjenje i zakljucuje: Sirije? Oh ne, pa mi nismo u Siriji! Ostao nam je zakljucan GPS! Mislim da smo sprzili Bosnu!
Ne dolazim na balynske portale, a još manje ostavljam komentare
Imam utisak da je mnogo vaznija informacija da nam bas Turci salju helikopter, a da je gasenje samog pozara potpuno nebitna stvar u svemu ovome. Svi mediji upravo zvone sa ovom informacijom u vezi sa Turskim helikopterom. Jedan helikopter nista ne znaci u odnosi na pozar ovakvog intenziteta, ali je jako bitno Turkofiliju promovirati. A pozar.....pa kisa ce to prije ili kasnije ugasiti!
je li bošnjaci , dokle ćete nas sramotiti kod normalnog inama prijateljskog muslimsnkog svijeta ???? Prvo ste podržali razvalijivanje Sirije , a onda ovaj Izetbegović nije otišao u Iran na konfeenciju nesvrstanih ,nego poslao nekog pijuna . pa ova država je nemoguća , sramotite nas na spoljno političkom planu i zavađate nas sa našim muslimsnkim prijateljskim zemljama širom svijeta . NIovaj klix neće da objavi ovu vijest .
Aj super, taman ce sad jesen i kise, zajedno cete doci. Pi c ka vam ma t e ri na nenormalna, cijela Bosna gori 3 mjeseca i sad ste se sjetili. Bili na godisnjem, a? Al kakvi smo, i dobro nam je.
Pa sta pljujete po turcima. Ko da nam mora neko slati humanitarnu pomoc. Ne kosta iznajmljivanje kanadera milion eura pa da nasi to ne mogu priustiti. Nego im zao zrtvovati neki izlet u Dubrovnik zbog tamo neke sume ili par kuca. Pa sad cekaju ako sta dodje djaba dobro i jest a da plate i ne pomisljaju.
ovako bi i vas izbjeglice Bosnjake vasa braca Turci, a kamo li govora o nekoj pomoci, nema gorih ljudi od Turaka UN objavio silovanje sirijskih izbjeglica od strane turske vojske Udruženje za pomoć sprovedbi ljudskih prava pri UN-u je objavilo silovanje sirijskih žena i djevojaka koje su utočište pronašle u turskih kampovima od strane turskih vojnika, javlja Arbia Press. U izvještaju se navodi kako su čuvari kampa silovali sirijske izbjeglice. Ova sramna vijest nije prvi put objavljena, a neke žene su za sirijsku televiziju prošle godine javno davale izvještaje o ovom problemu krijući svoje porijeklo. U izbjegličkom kampu u Turskoj koji broji 29.000 osoba navedeno je oko 800 pokušaja silovanja. Podsjećamo da u kampu boravi oko 80% žena i djevojaka. Izbjeglice su početkom mjeseca ramazana protestvovale zbog navedenog stanja, ali je turska vlada uspješno ugušila svaki glas i sebe proglasila zaštitnikom turskog naroda.
J36LA VAS TURSKA VIŠE
Hoce, kao sto pomaze i Siriji.
Samo laprdate o političarima niko ne pominje ove što podmeću požare,treba im ruke odsjeć i ispeći na tavi.