Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta, čitava politika se svodi na prosjačenje.
i otimanjeod svog naroda
Svi idu u pomoć zbog kontinuiranog genocida od strane Srbije i Hrvatske. Ako misliš da nema rata, corav si.
Tugo moja, Hrvatska postavlja svoje motive na kovane Eure ova se raduje donacijama
je.b.eš drzavu kojoj svi na svijetu pomazu i sadaku udjeljuju. Bolje da Bosne nema nego sto ovoliko sramote dozivljavamo.
samo lizite guzove islamistima pa s ecudite sto vas svi mrze, sto niko nece sa vama, sto niko ne ulaze u kanister, sto se gadite cijelom svijetu
Zamisli da ova prosi na čaršiji, bila bi najbogatija nana.
Pa koliko je meni poznato bošnjačkoj gubi pomaže cijeli svijet u svemu ne samo Iran i bio bi red da se debeloguza Biserka zahvali svima ba jednom na mjesec. To bi bio minimum kulture.
BAKIR U 51 DANU RATA....DoshO iz kafane drito, na liniju, diverzant Komsic...Hoce'l biT pomjeranja linije???Baaaakireeeee sace Sebija sa uzinom!
Ja stvarno ne znam gdje bi se smjestili ovi Alijini puleni...bas neam pojma...bas bi bio dobar dzir :D ono borba za svako selo/grad.Koliko ono procenata broji REZERVAT!? Nesto 23%..Eh smanjite na nekih 2-3%..a gdje ce vladati?Pa logicno u Podrinju, gdje drugo??
Malo je falilo 2014-te....Nema drugog puta osim PoljinaPuta.Sve je vec oprobano.Komsic ce nastavit da rolja i besjedi, Covic ce raditi ono sto je i radio zadnjih 50g..Bakir je na liniji, ne zna se za njega jos...ELENA ce se baviti sihrima...A TI CITAOCE!?! Dze CES ti, sta CES ti?? Ako nastavis da slusas istu pricu koja ima isti KRAJ, onda si ili Pycka ili Glup/Glupa.Nema trece, maniT se lafina...2014-2021.Mic po Mic.
Jel to Bisera dobijala pomoć za sebe pa se zahvaljuje?
Okusi li ko one hurme?
Ma goni se u tri PM debela kravo, 30 godina samo prosi, i bruka zemlju agomila privatno bogastvo. vise pun k...c ovih SDA- uhljeba.
kad ti pomaže islamska država kao Iran to nije prosjačene to je pomoć od braće.
Mozde su tebi braca , meni sigurno nisu, eto koliko znas o Islamu, procitaj malo ko suni, a ko sheeti
hebali ti braca svu familiju
Hvala za hurmeeee
Volim Iran 😍💪😍💪
Dajte nam neku od svojih nuklearki :)
bravo sandzaklijko
hebo ti mater onaj ko te dovede iz srbije u bosnu, vlahinjo islamske vjeroispovjeti
O cemu Turkovicka laprda??? Kakvu je to kontinuiranu pomoc od Irana dobila BiH?
Za trenutni period nemam pojma, ali za period 92-97.god Iran, Pakistan i Turska ukupno 2.milijarde dolara poslali, uz to humanitarna i vojna pomoc. Eh sad je drugo sto mi tu pomoc niti smo vidjeli a znamo gdje je :)
Bisera izgleda jedina radi nešto u ovoj državi