Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrsio sam fakultet i od marta nemam stalan posao, duzan sam oko 10000 kredita...stan jos odplacujem a auto sam morao prodati...a posten sam majke mi :) ovo je moja ironija nista drugo.
Smjesno je da neko za pola miliona maraka kupi preduzece cija vrijednost bez masina samo zbog nekretnina u strogom centru sarajeva (fabrika Ključ je odmah iza Parkuše) iznosi na desetine miliona maraka. JBT u Centru za 250 hiljada jedva dva veca stana mozes uzet a kamoli desetine hiljada kvadrata poslovnog prostora u strogom centru. Jebiga ja bih i ljude odgovorne za rasprodaju drzavne imovine u zatvor metno. Zar niko nije naucio iz primjera Kuvajćana Hareta i Zeljezare!?
I kepeca F.K. treba pritvoriti.On je savjetnik kriminalaca.Ne znam samo kako ti monstrumi mogu mirno spavati. To su pravi monstrumi bez imalo savjesti.
Ako ti je dosadno i ne znaš kuda ćeš sa sobom kupi si pištolj i kreni pucati po drugima..
pa pogledajte na youtube izjavu keljemendija na sudzenju turkovicu , kaze da je upozno sejlu kod \"fahra \", a nekaze kod bakira .
a gdje je sada blindirani audi pokojnog Alije što ga je Bakir ziki poklonio -da li ga Šejla voza tj.razvoza ? ili ga je TUŽITELJSTVO BiH otuđilo :)?
@aaa -nije već BAKIR IZETBEGOVIĆ
@zipa ministar sigurnosti Fahrudin Radončić je na vakat skuhao pravi napitak za ziku -ali sa čvrstim argumentima !.....a to što puši iz avazovog tornja to je vjerovatno uputa svim građanima da ga je zika pravo PRAVO POPUŠIO i još uvjek PUŠI gospodinu Radončiću :)
pazi zika eno na avazovom tornju se nesto pusi izgleda novi ministar sigurnosti ti kuha cudan napitak
da nije Haris Silajdzic?
Peech pa mislio sam na eure jer tako pise u naslovu 250 000 eura. Tako nekako dva stana od 70 ak m2. Nije lose za opštinu Centar gdje je 3500-4000 m2. Ali poenta je u ovome; nije toliko problem Turković, pa ni Zahitović koliko je sve u ku**u. Volio bih znati imenom i prezimenom ko je taj u gradskoj vlasti koji je procjenio da se za ovu siću proda onolika zgradurina uključujući i mašine?! Po meni to je najveći kriminalac i treba u zatvor podhitno jer i ako je uzeo mito da snizi prodajnu cijenu lopina je a još gore ako nije uzeo marke; onda je i budala i nesposobani i štetan za državu.
Ovog turkovića baliju i onog njegovog izvršioca vlaha treba OBJESITI na žicu od klavira!!!!
Ovome će suđenje trajati duže nego Karadžiću u Hagu:) Gdje je tužilaštvo da podigne optužnice za ekipu koja za male pare rasprodaje tajkunima nekretnine u centru grada vrijedne milione za tričavih par stotina hiljada!!!!! I onda tvrde kako nam je sudstvo i tužilaštvo neovisno:)
Evo kako se to radi na nasim sudovima... http://www.youtube.com/watch?v=DONXO8xUcg4&feature=plcp
@zg Čuj 2 veća stana u centru hahahaha, možda, al u centru Posušja hhahahahha
OPA, zamisli kakvo telo ima kad se skine osim rucke :D
fuj