Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nasekirali su se
i ne očekujemo da se primitivci sekiraju, sve sami genocidashi!
eventualni naredni rat bi bio zahtjevniji...prvo bi trebalo eliminisati uhljebene kriminalce u sluzbi mafije iz sopstvenog naroda...pa tek onda udarit na agresore...
Kažu Rusi i Kinezi da ne pamte kad im je neko dao teži geopolitički šamar.
Problem je Muslimana u Bosni sto nikad nisu prihvatili, pa naucili da nije ovo samo njihova drzava. 92 god. su preglasali Srbe sto je donijelo rat, a danas bi da preglasavaju uz pomoc Ustavnog suda. Ovo nije realno, posle 30k zrtava za RS, bilo kakvo preglasavaje danas je samo ideja za budale.
Drugo, procitajte sta su ingerencije Ustavnog Suda I bice vam jasno da on uopste nije mogao da sudi po pitanju 9. januara, jer nema tu nadleznost (vidi dejtonski sporazumu) . Pored toga, sama presuda je teska nebuloze, sto je I clan Suda iz RS u izuzecu objasnio. Ovo je jasno I zapadu, zato mlako osudjuje poslavu, vide I oni gde je problem, al ko legalisti okrenu ce glavu... Zapad nece pljuvat po sebi, a Kina I Rusija nisu ni pravili ovog Frankenstajna od drzave...
Jadne nevine bezgrešne Bošnje 🤣
Shvatite da je Ustavni sud bošnjački instrument, jednostavno je tako. Srbima je uskraćeno od dana, do šuma i kojekakvih stvari. Šta je to bošnjacima uskraćeno od Ustavnog suda?
Neka nama oni pantalosa , ima ko da srbe zagoni jedva ce docekat dzjihad
Gospojo samo tako svojeglavo i glupo glavom kroz zid.NARUŠIĆE odnose koga.NISI TI BIH.Jel to priznaješ RS za zasebnu državu.Kako si glupa viri ti iz glave sva glupost ovoga dunjaluka.
Nadam se da je Kinezima prevela pjesmu raspjevane milicije " nema vise komunista..."
Ja mislio da je Turković uputila notu Wasingtonu zbog imperijalisticke politike i porobljavanja nase BiH pretvarajuci nas u sluge izazivajuc napetosti u regionu a posebno zbog neprijateljske politike prema Rusiji nasoj Slavenskoj braći.
Jesi lizala domu neki dan u Rusiji
Sve je uredu i gospodja Turković radi svoj posao a ne kao 98% ostalih, nego ovaj praktikant da se malo uozbilji kad piše i agira po internetu, kakvi su to uzvičnik, kakvi lavovi?
Koju notu. Do re mi fa so la fa fa la mi
Sta mogu više biti narušeni?
Rusiji i Kini... E bože...
Jao, ova ljubav kratka vijeka bijaše!
*Lavice
Poslao sam i ja pismo jenifer lopez baš lijepa i dobra žena
Gicka. Ja bi nju i Ivicu Dačića upario.