Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slave dan republike, a osnivača republike nema među gostima. Osnivači čame u zatvorima širom Evrope, upravo zbog tog osnivanja.
Само кмечите!!! Не може ти ништа нико, Српска Републико!!!
Neka se osmorka povuce i neka ostavi u tehnickom mandatu Sda, Snsd i Hdz posto je mass mediji i kriminalci osporavaju. Pa da onda masovno bjezimo. Neka onda migranata. Popisat onda sve ovo i to je to. U osmorku su se uvukli sda zastitnici Nes i SBiH. Eto im onda sda u tehnickom mandatu. Neka se bogate sda puleni. Nek puk slusa kako ova prijeti a izvan paravana sjede i jedu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne razumijem zasto nekome smeta Republika Srpska, ja sam Bosnjak ali Republika Srpska je potpisana i uvedena u ustav BiH, ona je stvarna i postoji vec preko 30 godina. Trebamo raditi na pomirenju, razumijevanju i medjusobnom postovanju, a ne sirenju mrznje i uvreda.
De Biska ućuti više Allaha ti. Najbolje se ti zabradi i hajd kod sina u Katar vidi kako mu je u ambasadi, a ima ovih novih dosta koji će zamjerit Dačiću i ekipi iz Srbije što dolaze, i bez tebe.
Narusio je i onaj zlostavljac zena iz Irana...isti ste vi...
Krmku prdijo il govorio isto
A odnosi su nam top 😀
I ti sjaši više
Nemoj Bisera ako boga znas, sve ces ih prepasti svojim ostrim stavom pa nece doci.🤣
e zaboli dacica neka stvar,srbija ima odnose samo sa rs,i koji k mlatis praznu slamu.Budite hrabri i konkretni pa zabranite
Sta imas ti pricat o tome, tebi je uskoro bye bye
srbi su genocidan narod. Ovo se samo ratom moze rjesiti
Interesantno da međunarodna zajednica sve ovo nijemo posmatra i toleriše. Vide da je Srbija glavni uzrok svih problema na prostorima ex Yugoslavie. umjesto da ih stave pod sankcije,vrate vize,ukinu investicije oni su samo zabrinuti.Koga više prave budalom
Ima li nešto ljepše od toga da te neko od ljudi koji radi ili podržava korupciju, krađu, mito i nepotizam preko 30 godina nazove izdajnikom? Izdajnik sam mita, korupcije, krađe i nepotizma. Hvala dragom Allahu da jesam.
A inace su idilicni odnosi sa Srbijom.
Hocel Karadzic doc i Mladic dalek put nemoze im pempas izdrat toliko a doduse i u zatvoru su zbog genocidne
Da smo iole normalna drzava, vec bi POLICIJA bila tamo i sprijecila sve sto je neustavno.. Divim se Kosovarima i Albancima