Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ga usput upoznala da je profitirala od oplhackanog naroda preko 10 miliona eura...onako patriotski...
Ugovorila uvoz Cigana u Federaciju
N.eoj tako, brzo zaboravljamo datule koje nam je sredila u sred pandemije... Eeeee...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Baš joj bijelo dobro stoji, otvara je nekako u struku.
Jest se Bisera zavila ko prepunjena sarma Ali koda je počela nešto radit, da li je kasno?
Isto ko vanilija u šiptarskom sladoledu
vidi ove bisere ko da je BIH serijatska zemlja,a ona muminka ovo jasno pokazuje da sda od nas pravi lll stranu u sukobu i da zudi za svojim dijelom BIH tj kalifatom kako stvari stoje oni ce samo biti nastavak ,,kukanjceve kolone,,
hHHahahhaha ovaj znaci unistio bih s izbjeglicama iz dalalabada
evo bas prava adresa, ona ne da fula gl, vec cijeli balon
odmah trazi naoruzanje blagovremeno
Vidi tamo za one strijele, imajul šta bolje, efikasnije.... Svaka čast Bisera radiš ko doksa...
Otisla u jos jednu zemlju gdje je demokracija na visokom nivou, sad skoknuti do Katara pa do Emirata i na povratku u Saudijsku Arabiju, ackosum hajvani ko vas predstavlja i gdje.
Umotana ko sarma
I to je ta nemoguca Bosna, u kojoj zemlji ministar vanjskih poslova u nekoj sluzbenoj posjeti blati 50% svog stanovnistva? Ko bi u toj situaciji uopste dosao i ulozio i jednu paru kad vidi takvog ministra. A to radi Turkoviceva to je radio i Alkalaj, i posle najlakse je okriviti Dodika, Covica pozivati se na kancerogeni uticaj Rusije. Zamislite da tako nesto radi Svajcarski MSP, mozemo da se ne volimo ali u svijetu trebamo da se predstavljamo kako je sve bajno i krasno.
Ovo nije trenutak da se pred Pakistancima zamotavaš u marame, Bisera.
Oh, oprostite, nepopularno mišljenje - da, ovo je pravi trenutak da se pred Pakistancima zamotavaš u marame, Bisera.
Upoznala Pakistanca sa krizom u BiH, ovi SDA-ovci nista konkretno ne rade da savuvaju drzavu, bas ce nam Pakistan biti od koristi neke, zabrinuli se jadni skroz. Mozda da nam daju jos par tona hurmi ha ? Bisera samo zna prositi.
Evo nama ide Nindža! Koji Nindža? Disko Nindža!
Gledaj joj drobine..