Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodika poljevaju vodom, bailiso se 🤣🤣
@MrGreen...uzmi vode preko mašica🤣🤣
Green popuši ga tati
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svaka čast gospođo Bisera
Želimo građanski ustav i zatvaranje OHR-a
Neka vide dusmani kad Bakir krene u napad ☝️🇧🇦 istura ljude u pravo vrijeme i na pravom mjestu, takticki ☝️ Covica je mudro ostavio na suhom, da sad Covic trazi Niksica i Radoncica za razgovor oko izbornog zakona 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za očekivati je da ovaj nastup svakako neće ostati bez političkih posljedica u BIH. Posve je logično produbljivanje političke krize, napuštanje Vijeća ministara od strane Srba sve dok se Turkovićeva ne smijeni. Pored toga jasna konfrotacija Rusije sa administracijom SAD-a oko legalnosti imenovanja novog Visokog predstavnika jasan su znak Dodiku i Srbiji da sada imaju otvorenu podršku Rusije u svom stavu da novog visokog predstavnika uopće ne priznaju.
Ja ne kontam bošnjake, ali baš nikako! Kada je Hrvatski predsjednik zahtjevao da se uz BiH spomene Dejtonski sporazum svi su ga nazvali fašistom i osobom koja želi zlo BiH! A sada ova bucka daje izjavu: "Jednostavno ne možemo dovoljno naglasiti važnost uloge visokog predstavnika u provedbi Dejtonskog mirovnog sporazuma u Bosni i Hercegovini", naglasila je Turković. WTF bošnjaci, WTF!
Briljantan govor. Šteta što je u SDA.
uprkos tome sto je vlascici opstruiraju zena radi svoj posao kako najbolje moze a suditi nekoga na osnovu izgleda govori mnogo o vlascicima.
HAHAHAHAHAHAHA, pišeš oksimoronične izjave, a moron si!
Umjesto toga, naš fokus mora biti na tome da nastavimo stvarati administraciju koja može udovoljiti potrebama građana, reče dotična. Što znači da 26 godina imamo administraciju koja ne radi za potrebe građana.
Ja, nemam da platim!
Dodo, bosanski Srbine, treba da se ponosiš kolegicom Turković i da se ugledaš na nju.
koja ironija da Bošnjaci kojima su puna usta nezavisnosti BiH žele da BiH bude strani protektorat.
Кажи ти њима свима Бисера, како се Сарајево мудром политиком нашло у овако дивној позицији. Дали је ово победа дипломатије или лајања на звезде🤔
Napaljene Bosnje ce i dalje glasati za ove da ih jos 4 godine kradu, nemaju dzabe na podrucju Evrope najmanji IQ 🤣🤣
Mi ne glasamo i niko nije glasao..Jednostavno pokrali su izbore tj zamijenili glasačke listiće ,izgleda da se zaboravilp kako su se vreće glasačkih listića donosilo i odnosilo.Ali ok tvoj mozak ne može da skapira 🤣
Ponjela je grafitnu sa gumicom....za svaki slucaj, ako bude morala da brise potpisano.
Jesu li joj spremili pun oval bureka
samo jako na ove dusmane pogane.... green se desi kad se brat i sestra znate vec sta
Cekajte ljudi, zar joj vepar nije zabranio da drzi govor hahhahaha, ni veprovi nisu sto su bili
Ova kako je krenula nju će UN haman usvojiti 😁