Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li viza hadzijama kada idu na hadz u S Arabiju?
Svi znamo da od Saudijaca najviše profitira kanton Sarajevo, zato vlast Kantona Sarajevo mora izglasati zakon da kladionice moraju biti udaljene Mon 3 km od škola. To bi značilo kanton bez kladionica. Ajmo trojka da vidimo možete li i smijete li.
Palmyra - imaš i ti, iz Jagomira
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjak sam, al citam komentare. Zasto ste navalili za Saudijce. Za citavu Evropu im treba viza, nasi da ukinu. Kazu najvise trose, ako potrosi 2000€ na odmoru, sta mu je 50€ za mjesecnu vizu? Otidji u njih bez vize
a djaba krečiš Svesera- nema viza
Koje nebuloze a i zapela za Saudiju i jednostrano ukidanje viza. 1.Bahrein,Qatar,Emirati i Kuvajt to i vrijedi nešto. 2.Da vrijede nešto Turci bi prvi ukinuli vize za njih 3.Cijela EU i svijet drže vizni režim sa njima ali MVP BiH želi jednostrano ukidanje 4.Iz ličnog iskustva:primitivni,jako loši potrošači,bezobrazni i totalno različito od svega našeg
Ko je sretne nek joj...
Nerazumijem ovu nasu minisricu. Nasim gadjanima treba viza kad idu Saudijsku Arabiju a ona trazi da se ukinu vize Saudijcima. Gdje je reciprociet? Gje joj je dostojanstvo? Koja nishodljivost!
E jesi i glup za medalju
Pošalji 15 radnika da rade na vizama u ambasadi BiH u Rijadu,prebaci ih iz drugih ambasada na rok od 3 mjeseca i to je to.I posalji im dosta stikera za vize.Zavrsen problem
Kakvi crni Arapi, debela... Da valjaju pustili bi ih u Evropu bez viza, već zahvali Hrvatima što od države ne napravište terorističko uporište... Hvala dragi Hrvati
Eno Sejde pobjegao s posla. Kaže na džumu ode, a u kafani sjedi. Piše non pejper Merkeli, žali se na hinjaluk, HDZ neda vehabijama na pivu da navrate.
pa vasa inat politika je dovela da se prema vama pravi inat politika. Sta se kravo bunis, obecala si saudijcima bezvizni rezim za 50 tona hurme koja je zavrsila u Bingu a novac u SDA dzepovima.
Nema druge, zaobici HDZ, dati drzavljanstvo Saudijcima, to ti je isto posla kao kad traze vizu. Ili poslati 15 studenata arapskog jezika u Riad, obuciti ih brzo da mogu izdavati vize.
Хрвати фашисти, Срби геноцидаши. Нисаким никаквог компромиса само командовање. Сви су други криви а брод тоне. Има она америчка пословица. Ако ниси део решења онда си део проблема.
SDA bi otvorila vrata svim Arapima, da dolaze i ostaju, da nezakonito kupuju zemlju i grade zatvorena naselja. Omogućili su ilegalnim migrantima kretanje i naseljavanje. Vehabija je sve više. Kuda nas vodi SDA?
Mene interesuje mogu li saudijci u hrvatsku bez vize
A pa pobogu oni su majonizorani a šačica jada blokira sve procese u državi. Prije bi romi trebali biti konstitutivni , ja mislim da ih ima više od ovih hercegovačkih hrvata. A ovi dalje hrvati po Bosni i nisu toliko zaguljeni.
Kakva je frka oko saudijaca....kad neko slučajno tamo odluta, mora poštivati njihova pravila. Jeli tako tako je, u red i mirna BiH. Ko želi doći će, kome je problem viza... Ma cesta , šibaj
Kako povezati euroatlantske integracije i bezvizni rezim za Saud Arabiju?
To priglupom Bošnji nije jasno