Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedna baronesa. Ovakvi vrijede hiljade parlamentaraca. Neka priča ko šta hoće.
Ovaj asange je najveća nakaza na Klixu, ali i u svom selu. 😂
Podrška jedinoj legitmnoj zemlji 🇮🇱 svaka ti je zlatna gospođo Bisera
Sve dobro rekla.
U Holokaustu je ubijeno 6 miliona ljudi, a u Srebrenici 8000, nije bas isto, gospodjo Turkovic. Ne treba zaboraviti, da je Naser Oric sa svojim vojnicima u istoj toj Srebrenici od 1992. do 1995. ubio 3267 srpskih civila na najsvirepiji moguci nacin.
Bravo
Opa Bisera se uvezuje sa svojima🕎🔯
Bisera ima najveća muda od svih bosnjackih političara.
jel je ikad iko cijelu uslikao?
Sud BiH je “zločinački brlog”, ukidanjem prvostupanjske presude nekadašnjem zapovjedniku Trećeg korpusa tzv. Armije BiH Sakibu Mahmuljinu se na brutalan način ismijao žrtvama stravičnih zločina, koje su danas ubijene drugi put
pozitivno iznenadjenje od sda diplomatije. ovo ste trebali raditi u samom startu. pustili su dodika da lobira po izraelu, a da se po sarajevu obasjava vijecnica palestinskim zastavama bez ikakvog razmisljanja o implikacijama.
Touche! Bravo, mala!
Podrška jedinoj legitmnoj zemlji 🇮🇱 svaka ti je zlatna gospođo Bisera
Ip dzoro
Dosta i tebr vala. Sve što si mogla uhljebiti si uhljebila. Nekretnine od Hrvatske, BiH, Turske i Kipra!!