Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što reče jednom Turkovićka...."Mi smo razmaženi"...
Blokade vrse pripadnici srpskog i hrvatskog naroda. Kod njih su potrebne najvece promjene.
Koja je ovo komedija od države ali i ministrice ! U Briselu se raspravlja o kandidatskom statusu BiH za ulazak u Europsku uniju, a ministrica vanjskih poslova BiH na turneji po Aziji ...
Džaba se Torto nazuzivo na paradi opet nas ne šrimiše zato kraju lađu samo čisti dogovor u predsjedništvu čisti konsenzus
Hebo EU imamo naftu u Tuzli curi na livadu odimo u USA Saudiju Emirate Katar Kuvajt samo ih dovedite 51 posto nama 49 njima sve oni rade samo naši nek broje barele i dolare budimo kao fri šop Evrope
Borili smo se i mi pod embargom na uvoz oružja. Znamo na čijoj su strani bili Ukrajinci. Ova Turkovićka ima pamćenje ko solarni kalkulator.
Mnogi komentatori komentiraju nedobivanje statusa BiH približavanju EU kao blokiranje Hrvata i Srba a ne zele priznati krivicu SDA odnosno probosnjacku politiku koja pokusava majorizirati Hrvate kao konstitutivni narod namećući im omraženog Željka Komšića za njihova člana predsjedništva! To jednostavno nece nikada vise proci to svi moraju znati!
Kako to Moldavija zaradi status kandidatski.
nije ni ezdeaovo maslo za ramazana, i to je najgore od svega, jer vamo obmanjuju narod, baš kao i sada ovom izjavom
Cime li si ti zaradila svoju poziciju da nas jases...aisi lagana...
Ova je uvreda za svakog preko 90 koficijent inteligencije...tako je bolno gledati i slusati je...
Plači,moli ,tu pomoći nema,licemjerni europski šovinisti su odlučili da Bosnu i Tursku ostave po strani
PUTUJ EVROPO.... nemoj više čekati na nas
Od EU mi nećemo profitirati, tek ćete vidjeti šta će se desiti. Samo dijaspora može profitirati i to ona sa pasosima BIH.
Čekaju izbore i smjenu vlasti. Onda ide kandidatski status.
nece nas zbog takvih kao ti
Najpametnija si kad ništa ne progovoriš.Tvoja stranka i njeni članovi godinama pljaćkate svoj narod i pravite svaku vrstu nereda pod izgovorom da druga dvojica konstutivaca blokiraju državu.Prestanite vi krasti muslimane i sjašite im sa grbaće pa će mo se lakše izboriti sa druga dva konstutivca rušitelja države BIH.
Hrvatska lobora za BIH, a samo se čeka da ju netko optuži da su Hrvatska i Hrvati problem.