Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha pa je li moguće, debela kravo ne možete kod nas požar ugasit, molite se bogu da kiša padne u da požar ugasi a nudiš pomoć jednom turskoj
Miran budi FGR komunjarice. Ja znam da si nervozan što vas je Inzkov nametnuti zakon o zabrani negiranja genocida udaljio od Draška i ostalih u rs-u gdje ste teške teme htjeli ostaviti po strani i grliti se ali ne moraš ipak toliko lajati.
Prijavljujte agresorske provokatore i portal koji sire govor mrznje : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Prijavljujemo ih - da ovo zlo prestane!
BiH prva drzava u svijetu u pruzanju pomoci, pomozite i svojim ljudima kad vas tako dobro ide
Prijavljujte agresorske provokatore i portal koji sire govor mrznje : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Prijavljujemo ih - da ovo zlo prestane!
A jel Turska finansira izborne kampanje SDA ili šta? Ne kontam ovu demagogiju, čuj pored nemoći da ugasiš i vlastite požare, ti bi još šatro da ideš pomagati Turskoj. I ovaj klix bi trebao majke mi paziti šta objavljuje. Možda je i samoj redakciji ovo smiješno, ali nama je davno postalo žalosno.
šaljemo im kanader
haha haha čim da gase požar? Nemamo 2 helikoptera ispravna za gašenje naših požara a da se ide u Tursku gasiti. Uvlačenje Turcima u čmar a Brko vas ne jebe ni 5% za njega je Srbija država za ulaganje a ne sadaka land.
Ti debela možeš se najesti hurmi i poslije prdit da ugasiš požar ili možeš sjesti u dajca i krenut pa doći oko maja. Nemoj informirati nego šalji ljude.Bi ti ali nema para.Dat će INA sadake.
Lijepo je ponuditi pomoć bilo kome u nevolji. Kakvi smo ljudi postali Bože sačuvaj. Sjetite se poplava 2014, došli Hrvati,Srbi,Slovenci,Turci, Mađari ,Austrijanci u BiH da pomognu. Šta se hvatate Bisere kao Bisere. Ljudski je ponuditi pomoć da je ne znam ti ko na vlasti.
Bizonko ti si u glavi opcentio pukla idi malo si treniraj tkoju kilu ukloni😂
Mozes ih 140 poslati iz solakove fucz...svakako je nabavio peraja,maske,kvadrove i skutere sto je extra za Antaliju....
Koji je vama ba vise vrag sa Turskom stockholmski syndrom, pa vise je srbija nam donirala vakcina nego oni
Naravno da mi ne možemo puno pomoći, ili nikako. Ali ovo je diplomatija, pružiti pomoć koliko toliko, pokazati solidarnost. Vjerujte, u normalnom svijetu, to se zna cijeniti....
OOOOO TTTTURCIIII
@sifravratiose koje si ti tele, moze imati i 50godina u diplomatiji kad nikakve koristi, donacije hurma je vrhunac njene karijere, a to da ona smeta srbima i hrvataim, samo zadojenom i glupom bosnji ne smeta dok normalnom smeta i vise nego ovima vec navedenima, telenko zatucani
turaka ima preko 80 miliona a ova nudi nesto sto mi i sami nemamo
Sta je ovim glavama vise, svaka je pohvala za bilo kakav vid pomoci al neki dan pustise neum da gori ni a niko, ebem li vam ater lojavu i vama i turskoj