Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to ona sto je u krizi identiteta, jer joj je mama Hrvatica? 🤣🤣🤣🤣
Dobrodošao Gazda, osjećaj se kao doma 💚💚💚💚💚💚💚💚💚
Kad neko komentarise neciji privatni zivot a on/ona obavlja javnu funkciju znaci da radi dobar posao i da si bez argumenata.
nikakvog hajra mi nemamo od ovog
to ti samo misliš da nemamo hajra.
Dogegala se a je li ih pojela, znali se?
Koliko moras mrziti samog sebe da napises da nam je turcin donjeo hranu i kulturu? Pa mi u maloj Bosni smo stvorili vise kulture, muzike, filmova sa 3-4 mio ljudi. Zamisli da nas je 80 miliona.
Ponijela im bureka dobrodošlice, ali je do aerodroma sve sama pojela
turkiye prodala bosnu za 10 miliona dolara 1878 new yor times https://www.reddit.com/r/austriahungary/comments/kn1o6t/turkey_accepts_austrias_offer/ stoko glupa koja naziva vake cigane sultanima. nijedan sultan nije bio cigan nego bjelac
od ifritluka se deformiso biden je pokretniji od njega
Zakon u svijetu za bavljenje politikom treba biti cim ti je 40 godina da moras prestati za bavljenjem politike. Kakav je ovo skup 5 politicara zajedno imaju 700 godina. Ima na stotine hiljada mladih , pametnih i sposobnih
Turković dočekala Turke.
Dok Dodik Tursku gotivi, znaci bili ich dupe za nama. Treba ih u pm poslati. Zbog njih imamo ovo Sto nam se danas desava.
Jel dosla vreca zlata za mog Bakira?
Viđaj lijaBa
Bucka nasa,docekala delegaciju. Ajmo Erdo,nesto si mi smrsavio! Ja ne mogu,ne ide,kazu mi,takav metabolizam popijem casu vode,dobijem na kilazi! Joooj moja Emina,al si mi fina,lijepa,ajmo boni odma,spremila sam pite,begovu corbu,sogandolmu,bamiju,baklavu a motala sam i sarmu,Bakir mi pomago,hanuma nije mogla radi!Ajmo,ajmo da se ne oladi!
Ja mislim da gđa Bisera jedina od nasih politicara perfektno govori engleski jezik
Boze, ko docekuje nase gosce. Ps. Kad cemo se okrenuti zapadu? Ova bisere propuzala kroz emirate, pakistan… Nikako da se okrenemo zapadu jer nam je tu mjesto. Tu su pare. Tu su investicije. Tu je nas narod.
i konakovic ga docekao 🤣🤣🤣🤣
To dosla krava po hurme.. Srbij salje naoružanje , a nama hurme da se sa njima branimo ..