Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo bi moglo da blista.......da se samo malkice ulozi u cistocu.....uredjenje... sadrzaj....ovo nije nista sta bi sve mogli u sarajevu da urade......
100% si u pravu. Samo jedno moram ispraviti: Sarajevo je znatno cistije nego mnogi drugi 10 puta veci gradovi: Rim, Atina, Barcelona, ... Uvjeri se sam.
znam...ali to su gradovi veličine bih ...ili barem broja stanovništva . jedan Pariz ima 7 mil. stanovnika
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aerodrom Sarajevo ocekuje rekordnih 1,5 miliona putnika u 2022 (dolazak i odlazak). Da svaki od njih 750.000 ostavi 500 KM (smjestaj, hrana, itd.) sto je malo to je 375.000.000 KM. Sigurno ce Sarajevo zgrnuti 500 - 750 miliona KM od turizma. To je WOW! Pozdrav za moje Sarajevo!
Za 2023. godinu prognosticiram prihode na preko 1000 miliona KM, a minimum 2 miliona putnika na aerodromu Sarajevu. Sarajevo: NOVA Balkanska turisticka metropola. Pa vi gledajte.
🤑🤑🤑
Neka hvala Bogu! Da napunimo džepove našem dragom Bakiju!
ponesite hrane ako se razbolite nema u bolnici nista...zarad vlasti trebutna opozicija u sarajevu ce sve unistiti
Sarajevo je lepo,ljudi su ljubazni (sem ovih na Klix u). Hrana je ukusna,interesantno je da kad vide da si iz Srbije budu ljubazniji nego inače,ljudima je valjda dosta mržnje.
Dnevni turizam. Nema sarajevo sta ponuditi osim Gavrila ćevapa i pite. Dan dosta.
Treba pod hitno srediti Stojcevac,ukloniti ostatke rusevina,napraviti pravo setaliste,dobre staze,mostice popraviti,napraviti dva tri kaffe restorana,ukloniti ogromne kolicine smeca,dotjerati travnate povrsine malo,moze se jedan velika atrakcija doadati u mapu za turiste.Razmislajti o zicari preko Stojcevaca,Igmana do velikog polja na Igmanu
Stari most i Baščaršija bez stalne web kamere na youtube? O čemu pričate?
Pitanje svih pitanja,bar za mene je ;-Dali se pocelo sa uklanjanjem bilborda iz grada?
Hvala Bogu da je tako
Još da je gazdama nači radnika da poslužuju turiste za 600 KM njihovoj sreci nema kraja.Debeli tajkuni i robovlasnici su u problemu otpustili radnike kada je bila korona , a radnici otisli u EU sada nema ko da radi.Morace ljubavnice , žene , debeli sinovi i kčerke od tajkuna da irgete , a tajkuni ce u nabavku.Nema vise neces ti ima 20 takvih na birou.Politicari su ostvarili svoje obecanje 100.000 zaposlenih , ali u EU.
Prema procjenama ove godine se očekuje da će kroz sarajevski aerodrom proći oko milion i po putnika. Dobro nam došli...
Konstantno raditi promociju i to je to
Preovladavaju tursti iz srbije
STIZU ARAPI DA IM SE BOSNJO PRODA ZA 10 KM
Turista je turista jarane. KOME SE PRODAJU CRNOGORCI? SRBIMA?????????
Bosnjo bi prodao sve od dostojanstva,historije ,zemlje it'd