Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek ćemo osjetiti posljedice....
U uvijek treba reći inša'Allah
Ovo sve lici na lis holivudski film tipa Armagedon ili film o Cunamiju i sl. sve je ovo posljedica globalizacije da se Korona desila (iscenirala) prije 40 godina kada nije bilo mobitela i interneta Korona bi bila ko i svaka Gripa neki bi dobili penciline neki bi je acisalom na nogama preboljeli a neke starije bi pokopala na Bare. Prije smo se smijali glupim amerikancima i njihovom zatupljenoscu i neznanju i njihovim crni petak histerijama i nocima vjestica i sl danas smo mi isti postali.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prezivjeli smo rat, godine gladi, zasto neko misli da se ovo nece prezivjeti? Danas covjek kupio tonu brasna, haloo tonu brasna jedan covjek. Ako izumremo necemo od bolesti vec od gluposti
Tona brasna ce se potrositi, ali 5-10 kila soli nikad. 😉
Mozda covjek ima market
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako se usudjuju
Ja se nadam da će ova situacija oko Korone i kriza sa migrantima konačno zbližiti i ujediniti plemena na Balkanu i da ćemo konačno shvatiti da smo svi jedan narod i da samo zajedno možemo dalje.
@Sare nece
U SVAKOM BIZNESU IMA RIZIKA..... SAMO STO NASI PAPCI TU CINJENICU NEZNAJU!!!
Ohhhhh kava steta!
Gje su vidjelice??šta kaže Gospa na ovo......
mrtav turizam a nisu ni brašna kupili
@Velikesr...malo mi ga skvasi za taj aluminijski
Pa i ovo je rekord samo u negativnom smislu..
Bolje mjesec-dva bez turista sa zatvorenim granicama nego pola godine-godinu s otvorenim jer ste možebitno bili kratkovidni poput Talijana pa zbog sitne zarade rasturili čitavu državu.
Drazava nema nikakve koristi ni kada dodju. Nikada u Mostaru, ali ama bas nikada nisam dobio fiskalni racun za bilo sta.
@Vrabacprotestant top komentar. Koliko samo u Sarajevu ima privatnih iznajmljivaci a rijetko ko da plaća neki porez ili daj račun.
Za prvi maj sve standardica,jedina briga gdje ga raspaliti... 🤔
Ove vijesti i ovo trovanje naroda je gore od Korone...
Eh sad se moze vidjeti koliko nam je mali problem da li smo srbin, hrvat, bosnjak, pusite sad tu pricu.
Valjda nece glad zavladat
Hajde malo, hercegovci.. Ima hljeba i u fabrikama 😁