Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOGARE NAJMANJE PRAVEDNI BAŠ SI NAS LIJEPO NASUKALA NA SPRUP SVOJIM BOLESNIM PODLOSTIMA ŠIFRO JEDNA NALIJEPILA SI ONOG ČASNOG DIREKTORA BESIMA DURAKOVIĆA KOJI NAS JE ČASNO I DOSTOJANSTVENO NALIJEPIO I RAZVALIO SAMO ČINJENICAMA I MATERIJALNIM DOKAZIMA I NA RTV SLON I NA RTV TK I NA TIP PORTALU . ANELA TABUKĆIĆ I BRATSKA SKUPINA ČOVJEK IMA DOKAZE DA SI NAJOBIČNIJI BOLESNIK I LIK I PREVARANT I SMRADU JEDAN RAČUNAJ DA TI VIŠE NIŠTA NEVJERUJEMO,POKRIJ SE PONJAVOM I ČEKAJ KADA ČE DOČI PO TEBE I ONOG TVOG IZ AVGANISTANA .PSIHOPATE BOLESNI ODJ....
PRIČA SE DA HOGAR PRAVEDNI PROFESORI SA EKONOMSKOG FAKULTETA U TUZLI VI KOJI STE DIO BRATSKE SKUPINE SPREMATE SE ZA ZENICU JER IZGLEDA DA IGRANKA POČINJE ,ČUJEMO DA SU POČELA MASOVNA ISPITIVANJA PLAGIJATA DIPLOMSKIH I MAGISTARSKIH I DOKTORSKIH RADOVA VAŠIH I VAŠIH KANDIDATA USKO ČE TE VIDJETI ŠTA JE REDOVNI PROFESOR ODBRANIO KAO DOKTORSKU DISERTACIJU U DISTRIKTU BRČKO.
Na parkiralištu JKP Saobraćaj i komunikacije parkiran je turistički voz, nabavljen u Srbiji? Koliki konj moras biti da ovakve stvari nabavljas u Srbiji? Doduse kad Sarajevo moze kupovati autobuse "made in Serbia", kojima je vijek trajanja 6 mjeseci, moze i sjeveroistocno krilo SDP i turisticki voz iz Srbije.
imaju voooz, a mi se po trojica guzvamo u taksiju
Koliko covjek mora imati plitku pamet da napise komentar "vozovi obicno idu po sinama" zalosna nasa drzava. Drugo je sto me interesuje sta zeli Tuzla da pokaze turistima? Pogledajmo desno smece, pogledajmo lijevo nema bandere, pogledajmo desno zgrada se gradi 10 godina, pogledajmo lijevo semafor ne radi.
gluplji si od ispuhane gume doticne kompozicije
zivim u tuzli i ukratko tuzla je kita od grada. da se razumijemo iznad prosjeka jeste, ali u sustini NEMA SE STA VIDJETI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vozovi obicno idu po sinama...