Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo fale načini kako ponuditi još plaćenog sadržaja.
Supacka prica,Vrelo Bosne ima moj komsija albanac prodaje u nekoj supi kokuruze,jadna ti majka turizma. Ima da se upisas od smjeha
Malo u kratko, pokakim vam se na vase zasticene zone.Obisao sam sve sa pravom rajom sve je jedan obican smrdljivi kic.Sam grad Sarajevo je postala jedna obicna seljacka pijaca.Kroz Baascsrsiju kad prolazis kao da si u Pakistanu :-)))))Jedini dio grada jos malo prezivljava oko Hotel Evropa ostalo je sve sami SELJAK!!!!!
Iskreno ima se sto i posjetiti i vidjeti, a bgm i uzivati. 😊😊😊 A ovo par mjeseci i jeste kad se moze nesto i zaraditi. Kad nije sezona onda se samo razvlaci i sastavlja kraj s krajem.
@smiling Je li mislis na turizam,kad kazes da se moze samo ljeti zaraditi ili? Ako mislis na turizam, to dijelom jeste tako, ali ne zato sto nemamo tur.atrakcija za zimsku sezonu, vec zato sto odgovorni za to ne preduzimaju nista u vezi promocije i konkretne strategije razvoja zimskog turizma. Bozic, Nova godina, Sport, Planine, okolis. Mnostvo opcija, al nema strategije
@psn Da mislila sam na turizam. I slazem se s tobom, znaci imamo raznih mogucnost, dosta toga za ponuditi samo nista od toga nije bas iskoristeno. Hiljadu puta sam rekla da volim sto zivim ovdje jer imamo sve. Od ljeta.. rijeka.. vodopada...zelenila.. ma raznih ljepota da ti oci stanu. Do zime, snijega ... odlicnih planina... covjece sve na dohvat ruke.. Ali ima uvijek ono ali.... jednostavno ne ulaze se nista... ne promovise.. sta onda ocekivati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)