Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako je tekst imao za cilj da nam na usne izvuče (makar) jetki osmijeh, niste uspjeli. Moram primjetiti da, u svojim tekstovima, počinjete nalikovati svojevremenom pamfletizmu \"Dana\" koji je u to doba koristio svaku priliku da ukaže na najcrnje i najlošije što se može vidjeti u Bosni i Hercegovini radi tobožnjeg osvještenja nas primitivnih i neukih. Sarajevo je Šeher, moj gospodine Buriću, Šeher! Osvijetljeno, izgrađeno, popravljeno, umiveno, sjajno i lijepo svima koji ga volimo. Sarajevo je Šeher mom prijatelju koji stanuje u \"filmskom\" stanu od 4000 m2 nasred Manhattan-a, i svake godine dođe. Sarajevo je Šeher i mojim drugovima iz Marseilles-a, Londona, Frankfurta i konačno, mom dobrom drugu i prezimenjaku iz Bugarske. Sarajevo po noći SVIJETLI gospodine Buriću, prošetajte drugim gradovima... Kad na 15-tak godina od zadnje granate, dodate milion tona korupcije i kriminala i začinite to lopovskim mentalitetom i kler-šovinizmom, vidjećete da je puno bolje nego što smo zaslužili.
Bure ovo su teška vremena-vrlo bremena, ali ne si se mnogu zanimaval so Bulgarkite,neli se hubavi hora,jas gi običam mnogo,a ti?
svasta. putovala sam eto recimo, dovoljno. uvijek je lijepo. prosle sedmice sam se vratila iz \"unije\". nije vazno odakle. iz bljestavila. i zapravo sam primjetila opet i opet e bas je lijepo sarajevo. fali mu svasta... ali je lijepo. na marindvoru primjetih prvo - svjetlo. kako je alta savrseno ozivjela prostor u tom smislu, o kvaliteti centra ne govorim. kod kuce je bilo vode.... daleko od toga da je sve lijepo i divno i krasno. ali necemo \"brate\" ni pretjerivati da je lose kao u zanzibaru.
Ego, mokraca, hrakotine i opusci su personifikacija ovih prostora i to ce ocigledno zadgo tako ostati !
Everything is shit after Alpen says all europere and it will remain so! Sorry! Nastavi Ahmete Buricu !
Vidi ovog kvaziznalca, kvaziintelektualca, kvazinovinara, kvazikite.
kad coj\'k po stare dane pocne sustizati misli koje nije imao kada je trebalo,klasicno sarajevsko istezanje do besvijesti bez ikakvog zavrsetka,sranje.svaki tekst ovoga uvlakaca je isto kao kada imas proliv,ne smijes prnut da se \'fina raja\' ne zgrozi. ps;doktore imate li nesto za tvrdu stolicu?
\"Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, i još čudnije: kako nam često baš to malo nedostaje!\"
g. buricu lijepo vas je citati... samo nastavite
Ironija je zanimljiv fenomen. (Ubleha je opis vašeg zanimanja).