Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala klixu, makar na slikama more da vidim
Ima ih k"o u GRAS-u hahahaha
@ratnik_za_ljubav Demantovat cu te. U 14h u Neumu je bilo 31 u debelom hladu.
sve dok ne moraju na WC...
Imaju lazna vrata, lafo pise "WC", a ono ulaz u dubrovacki zatvor.
gag, mogo sam te ja oprašit u WC-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cuj turisti hahaha seljacine sa 100 km uzivaju na plazi
Prije tri dana isti ti Neumljani kukaju o propaloj sezoni, a sad lafo smještajni kapaciteti popunjeni. Ma daaaajte molim vas....
Zato sto je Julii bio KATASTROFALAN!!! U Neum idu samo Bosnjaci na ljetovanje, a uzme li se u obzir da je tokom ramazana rijetko koji Bosnjak isao na more, onda se 2 i 2 lako sabere!
Meni je I Neum lijep. Bolje bih se sad osjecala u Neumu nego u Makarskoj koja mi se stvarno ogadila. Sve su prilagodili strancima I izgubio se onaj dalmatinski smek. Nema veze ako ima dobre plaze, clubove, meni je vazno da mjesto ima dusu I da mjestanima ne vire samo pare iz ociju nego I da te postuju kao gosta I kosmiju..
Jedini nacin da bosanska raja vidi Dubrovnik je da nekako sakupi repa do Neuma popisa se u nakom wc-Ju i eto Dubrovnika.
Ne pričajte gluposti vi s Klixa,kakav Neum,pa 80% onih sto nose przene paprike na plazu idu u Neum...ko bolan vise ide u Neum
@lep sta fali sto ljudi nose przene paprike? Dobar i kulturan covjek si ako narucis biftek u restoranu,a nevaljas,nekulturan si,seljak,papak itd ako poneses sa sobom przene paprike? Cudno je to rasudivanje.
Ajd ba ratnik,idi malo u Neum pa dole gugučite,bio sam i vidio,ko iz top liste nadrealista...ko vise danas ide u Neum...papci
ebes ove naciodegenerike,pa cak i od odmora prave teme primitivizma!nek ide gdje ko hoce ,bas me briga! Meni licno Neum nikad nije mjesto gdje ces nakon godine cekanja odmora otici u onaj beton i smrad...Da l to bila Hrvatska,Turska,Albanija,Grcka ili neka rijecica i jezero nebitno...nek ide gdje ko hoce ako je njemu to merak! a Vi naciodegenerici ,vama ne treba ni bara ker bi ste je zapoganili...idioti!
neum dobar preporucujem apartmane Raguz neum porat
Malo je cudno da svake godine mediji pricaju o Doljanima kako se ceka 2-3 sata (a nikad nisam cekao duze od 30 minuta) da pricaju o super provodima Albaniji,Crnoj Gori i Neumu Da se prica kako u Makarskoj ne vole Bosance kako ima samo parking za rich people cemu to, pa u Neum ne bi otisao ni da nemam nigdje drugo.
kad se vec bacaju dislajkovi mogao je nkeo napisati i LAZES
istina, salgao sam. Na Doljanima nikad nisam cekao duze od 20 minuta na ulasku u Hrvatsku a na izlasku duze od 5.
u doboju na moru hhh
Hahaha, ovo sve oni sto nemaju ni pasosa pa idu nekim jadnim putevima za Neum. Ako ovo nazivaju plazom... SMIJESNO!
Jos samo da im je sunca...
Kakve crne plaže?
Nista gore neg na plazi ko tuljan lezati medju masom
DZABA REKLAMU PRAVITE, NECE POJEDINI NASI U NEUMU. TUDJE UVIJEK SLADJE POJEDINIM....
i ti direktore ode u zelene nacionaliste.pa eto jel sta fali ovim ljudima dole.da je tako kao sto pricas onda u neumu nebi bilo ovoliko ljudi.
to je istina za to HDZ. meni su prijetili da će me ubiti jer: - sam imao peškir zastave BiH, - Hrvat sam po nacionalnosti ali volim Bosnu i - rekao sam da Neum nikada u historiji nije pripoadao Hrvatskoj (što je i istina, obrazujte se idioti) Nikada više u Neum za mene.