Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Blagaju nije problem samo smeće, već je problem nepostojanja ikakvog sveobuhvatnog pristupa turizmu: osim što nema dovoljno kontejnera i kanta za smeće, nema ni biciklističke staze, ma nema ni trotoara da valja, lokalni dripci divljaju na motorima i sa vozilima, ceste su u veoma lošem stanju, nedovoljno znakova za turiste, a tek jadni izgled onih kućica za suvenire prije Tekije, ajaoj, čisto ruglo!!!
To smeće bilo po Blagaju bilo po drugim dijelovima Hercegovine stoji i "dočekuje" već 20 god, a ne samo juče i danas. Nije rješenje u "sklanjanju" kontejnera sa glavne ceste, već u pražnjenju kontejnera više puta na dan. Očigledno je neki međed tom logikom uklonio sve kante za smeće prema Tekiji, te su zato šipci i šiblje puni smeća
Smece na vlasti - smece na ulici. To je rezultat dugogodisnjeg mukotrpnog rada HDZ na celu sa doktorom nauka Draganom Covicem, apsolutnim vladarem over regije.
Dokaz da je stanje u Blagaju još gore, godinama... https://youtu.be/iaiNMZQcm9g
Velkom tu Bosna. I Hercegovnija.
a ovo je fizicko smece, a to je nista kako je prljav BH mentalitet
Turiste u Blagaju dočekuje nažalost ne samo kontejner pun smeća, već cijelim putem od M-17 do Blagaja vrije od smeća: kese se vijore po ogradama, šikari i vinogradima, a kada se (veoma rijetko!) pokosi trava uz cestu, tek tada izroni sav primitivizam i nemar mještana i lokalnih prolaznika koji nemilice vitlaju smeće iz vozila, tu su i divlje deponije uz divlja naselja prije Blagaja itd. Ja da sam turista samo bih se okrenuo i otišao ne izlazeći iz vozila
zar je to neka vijest kod nas?
Od turistickog napravili teferic pijacu vasar.
TUŽNO JE DA POKUŠAVA SVAKA ŠUŠA SE BAVIT TURIZMOM!!! TREA UOZBILJIT TURIZAM U BiH.... TU TREBA IZ POCETKA POCET SREDJIVAT I UREDJIVAT TE BLAGODAT POCEVŠI OD PUTEVA PREKO VODICA, ŠOFER ITD.!!! NARAVNO DA TREBAJU ZA TO INSPEKCIJE KOJE TO NADZIRU!!!
Sta je ovo sa cenzurom???? Sta uopce pustate komentare onda???
Mještani Blagaja razočarani su izgledom glavne ceste koja vodi ka najatraktivnijoj turističkoj lokaciji "... to je obicna laaaz.To je njihova glavna cesta-ulica,to je njihovo smetlje...a ako su zaista razocarani,nista,eto mene u srijedu da to rijesim..."
Ako ovo vidi federalna inspekcija eto ih u goste hehe
Znaci turiste na ulazu u Blagaj docekali domaci politicari :))
...odlicno, pozitivno, sirimo optimizam...ili ce vam izbrisati komentar...