Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo za turke
Kako ce srbende ovo da prime :) Njima vatra cim se spomene Turska jer su im babe primale redovno od Turaka kitu pa i po nekoliko puta na noc :) sta je tu turske krvi ostalo a danas se srbima nazivaju bjednici :)
Tolika investicija za hotel od 19 soba i 2 apartmana??? Šta kaže ovaj stručnjak? "nije Turcima dužnost da nama pravi fabrike", potpuno je u pravu. Naša je dužnost da ih pravimo i pravili smo ih. E ovi što ti Turke dovedoše da hotel prave, ti su fabrike i privatizovali i uništili a one koje nisu uspjeli satrat nek se strpe.
auuu kako si glup brate .. pa nije duznost turcima da otvaraju fabrike po bosni HAHAHAHHA
A zasto taj posao nije dodijeljen nekoj lokanoj firmi kao sto je GP Vranica. Zasto namjestaj koji se spominje nije dodjeljen Sipadu da bude proizveden. Zasto dizajn i idejno rijesenje nije dodjeljeno lokanom ili bosanskom arhitekti ili dizajneru? Minder drzava
Kako se loze poturice na turke, jedini narod na svetu koji ljubi svoje okupatore. Samo se vi palite na vasih 24%, svaka vasa akcija odbija Srbe i Hrvate dodatno, do konacnog razjedinjenja.
Tako je samo đamije i hamame, kurblame, tornjeve...samo pare u to i biti će svima bolje..
oni ce vam i glave dohakat barbari
Ono sto je vrijedno u Bih je izgradjeno za vrijeme AU i SFRJ. Izgleda da je vecini vaznije dzamija nego Vijecnica ili Posta, sto govori o mentalitetu koji je trenutno u vecini u Sarajevu. Sto je zbilja interesantno, nista ali apsolutno nista nije izgradjeno od domacih vec je gradjeno od drzava koje su bivale na tim prostorima na odredjeno vrijeme. Turci su vam gradili dzamije, AU gradila ceste i opismenjavala stoku, SFRJ vam gradila fabrike. Cudno da jedna zemlja i narod koji postoji vise od tisucu godina nije nitsa uspio sam izgraditi. CUdno.
Vakufska direkcija Turske, koja će finansirati obnovu hamama, za ovaj je projekt predvidjela izdvojiti oko tri miliona lira, odnosno oko dva miliona i 600.000 KM. Svaka cast
Bravo SDA samo sa Turcima, tako valja. Neka se Šćepo drogeraš Radon pojede od muke.
Neko je cistio konje austrougarima , a neko uzivao u osmanskom carstvu ....
Aferim braco
Sta je srbi vatra vam jeli pa i babe su uzivale sto se odmah ljutite i njima je dobro bilo primiti ga od osunecenog brke sg.uza malo sta fali, nemojte biti staromodni Bre :)
@Kiki Turci su karali ove po gradu, nisu se penjali turci po brdima u sumama
Bujrum nas dosli braco turci, Bosna je u amanet vama dana. esselamu alejkum.
Zgrada i ustanova koja je kako joj i ime kazuje bila JAVNA, se prodaje, kao sto se sve i prodalo turcima i arapima, samo zbog par lokalnih dzepova, unisti se svo javno i kulturno naslijedje u Sarajevu.