Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je njihov problem. Kod nas su veće turbulencije samo se o tome ne priča. SDA bi sad sve ministarske fotelje za sebe jer eksperiment uzeti srbima i hrvatima još koje mjesto u vladi nije uspjelo. A SBB i DF vjeruju i dalje u eksperiment jer su fotelje u pitanju. Šta je ono rekao Dodik? Da jedva čeka da se RS spoji sa autoputevima sa Beogradom? Ko pravi te autoputeve?
Lik tezak zvanicno 4 miliona KM, zvanicno, a koliko je tek nezvanicno?! Usporedbe radi, to je preko 24000 minimalnih penzija u manjem bh entitetu.
e nećeš tu grafit pumpu.valjda i grad ima neki plan kako da izgleda.ne određuje sam gradonačelnik nego gradska komisija,inženjeri.pa ima li iko u toj dodikovoj stranci da nije lopov.nećete još dugo.
Hah isto kao srpske toplice u BL, tako piše, ali svi pravi građani BL znaju kako se ona stvarno zove.
Da ste pametni uzeli bi automate pa to rijesili izmedju sebe, onako srpski.
@SpiricNaBudzetu ...na nasim metcima ne pisu srpska imena
Koliko naselja u Banja Luci nosi ime po spodobama koje nikad nisu vidjele Banja Luku ,pa čak ni Bosnu i Hercegovinu ,niti su je ičim zadužile. Eh posrbice,zato vam je matična država Srbija i zato ce ostati Bosna bosancima
Nije lazarevo vec Budžak
Pare samo pare, i opet samo pare....... nikad dosta