Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba identificirati problem i naglasiti koji narod je otvarao grobnice jer očigledno jugoslaveni i balije imaju pamćenje ko zlatne ribice "CPBI" su genocidni narod i to stalno treba podsjećati ovaj narod.
Ovaj tunel je prvenstveno spasio ratne profitere i lokalne kabadahije pa onda građane Sarajeva, ali građani Sarajeva šute o tome.
zato sto gradjani sarajeva imaju ponos..........a lokalne kabadahije nazovi danasnje politicare......nemaju
@ogledalce ponosno sute na sda propagandu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbski junaci nad civilima.
Prijedor, Banja Luka, Vlasenica, Foča, Srebrenica, Žepa, Bijeljina, Zvornik, Višegrad...narode pamti!!!
Dobro zapamtili smo i šta sad? Trebamo se mrziti do istrebljenja? Ma fakat je više dosta ove šupljihane. Ovamo ljudi krepavaju ko stoka od gladi u bijedi ruju kontejnere i onda se neki luđak patriota nađe da kaže narode pamti. Ma sikter. Radi takvih ova zemlja i nema napredka i neće ga imati sve dok vi torovska stoka ne pocrkate.
@Oskarovac To je jadna logika zbog koje će te sutra opet ubijati..Sa zločincima ne treba imati merhameta i nemoj ih humanizirati tako ti svega što voliš..
Da je barem, Don't Forget!