Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazno je da su reketaska sdp i kriminalna sbb usvojili budzet i obezbjedili svojim uhljebljenim kadrovima primanja, a sto se narod ub.ija zbog neimastine i otkaza (slucaj u Varesu http://www.vijesti.ba/vijesti/crna-hronika/119324-Varesu-samoubistvo-zbog-otkaza.html) i drugim mjestima, to niksica i njegove sefove kriminalce ne interesuje, vazno je da ste vi drzavni budzet smanjili a entiteski povecali jer vam lakse krasti, lopovi jedni, narod sve gladniji i gladniji a vi tri godine pravite vlast , smjenjujete, ucjenjujete, djubradi jedna, sram vas bilo.
a zato se niksicu, reketaskoj sdp i kriminalnoj sbb zuri da se usvoji budzet, jer treba da dobiju jos kredita kojeg ce napaceni narod vracati, a niksic i ostali kriminalci podjeliti taj novac rodbini koju su uhljebili na drzavne jasle, kao sto je niksic svog brata i sl.
ovdje je narod glup ko k. jer ne moze da shvati da je budzet usvojen zbog toga kako bi oni sebi mogli isplatiti plate..
voćka otpadne pa ćeš i ti i tvoji sigurno, dugo zorite, ali ćete na stablu utruhnut, IZDAJNICI.
nas palšiti Nikšiću, i prije tebe je bilo budžeta, nikad dramatičnije nego sad, sam si ovo režirao i sad nas plašiš ili ubjeđuješ da si ti spasioc, hebo te Džaferović.
Vase vrijeme je proslo, sto ste osporavali osporavali ste DOSTA VISE! Napokon su dosli ljudi koji vam to vise nece dopustiti, naprijed Bosno rijesila si se glavne sprege!
Mozete vi osporavati sta hocete ne pije vam vode, vi ste propali ko zeton, nema vas vise nigdje i niko vas ne pita nizasta!
Bolje i bez budzeta nego petokolonasima dati vlast.
Molim vas nadjite nesto pa da se i oni mogu sloziti s tim prijadlogom... :)
Joj sto ne mogu ovoga... Sto sebi zivot ne ospore??? Postali su pravo naporni s ovim sto se bune na svakom cosku...