Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vam je da rijesite inace je pola miliona na ulici
Jasko ima placu 11 000 KM, ali sve dok kara UZP-ovce, dobar je EBEM MAJKU SVIM HRVATIMA KOJI STUJU HERCEG BOSNO
Riješićete tako što ćete se sa UZP-ovcima uhvatiti u kolo na državnom nivou, yeblivamonimamu!
Nije mi jasno kako to da se neke odluke OHR koriste od strane Bošnjaka u političke svrhe kad im to odgovara dok neke guraju pod tepih. Pa vaš OHR kojeg su vam puna usta kad osuđuju Hrvate i Srbe je rekao da Dom natoda nema legitimitet da donese odluku.
@MostarskiRambo1987 Pubertetlija mozda da malo djevojke gonjaš jer očigledno nemaš intelekt za kvalitetnu raspravu.
sad ce se to brzo zavrsiti mora se strpati po 2 3 hiljade u dzep za lezanje
Dobro, slažem se. Hajde sada probosansku koaliciju napraviti sa svima i deklaracijiom proglasiti kraj Daytona i uspostaviti građansku BiH. Ukinuti sve što nije Evropski i građanski princip. Osnovati zatim 4 regije koje će biti ekonomski povezane i to je to! Na posao sada, imate ga i previše. 23 god poslije rata naciti rasturaju BiH a vi gledate. Hajmo odgovor banditima i zlončicima!!!!!!!
@odbojkash10 Pa.napravite ali će vam takva odluka važiti na vaših 20% teritorija.