Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažeš kurvo muška... Lažeš te napaćene ljude. Ništa ti nije vrijedno samo svoja plata od 12 000 KM.. SDA kriminalče
Toranj gori😀😀😀
plata od 12000!?!?!? pa ti si puko ko zepa....pa nije visoki predstavnik wtff
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tufekčić pokušava da nešto uradi ali borci izgleda imaju neke svoje ciljeve koji haman ni njima nisu jasni
Jel ovaj iz videa isti ovaj Tufekčić!???!
https://www.youtube.com/watch?v=YmGiPa21FgE
Tufekčić zvani 11 milja???
Sutra svečano čekaj borce na Starom sa USAGLAŠNIM TEKSTOM ! Ne bude li teksta najkraćim putem DOLE da ga nađeš, sigurno ti je ISPAO !
Sutra svečano čekaj borce na Starom sa USAGLAŠNIM TEKSTOM ! Nebude či teksta nakraćim putem DOLE da ga nađeš sigurno ti je ISPAO !
djeste borci prve nizbrdne
Boze dragi ko odlucuje o nasim sudbinama, pa dovoljno mu je facu vidjeti i ne treba dalje...
Dabogda 😣
jedu li to oni borci što su imali po 4 godine kad rat počeo. 😲
https://www.blic.rs/vesti/svet/uzas-u-jemenu-u-vazdusnom-napadu-pogoden-autobus-medu-zrtvama-ima-mnogo-dece-foto/2nj3jbz
samo mazanje očiju pa iz šupljeg u prazno.Neko je ovdje retard.Ili mi ili on što nam presipa iz šupljeg u prazno
One partije i pojedinci koji vide ovaj haos od ovakvih okupatora koji se kriju iza naziva "borci" i koji se na svoj nacin suprodstave ovim mesetarima koji stoje iza svega, narod treba prepoznati na sljecim izborima i dati glas za takvu stranku.
evo vidite kakvu mi ku..vu od vlasti imamo samo ih njihova guzica interesuje a ona prica bosnjak srbin hrvat...je samo za sirotinju sad im treba trazit 50km za svaki dan u ratu +certifikate +da borci ne placaju rezije +da se prvo oni i njihove porodice moraju prvo zaposlit a za ostale sta ostane znaci sve ono sto sda i hdz rade iza rata na ovamo u saradnji sa sdp,df,bps,zabih,gs,sbb,boljitak,i sve ostale stranke
Ako su ovi takozvani borci upoznati sa upozorenjem MMF-a da usvajanjem ovakvog zakona koji izizskuje blizu milijardu na godinu, koji iznos fedracija ni teoretski ne moze isfinansirat, a u tom slucaju MMF prekida saradnju to jest obustavlja transe kredita, onda takve borce treba policija rastjerat i neka rade i kao svi drugi gradjani i zive posteno jer ko hoce raditi posla ima, odavde do Amerike.
Ne znam zašto tolika frka oko ovoga kada je MMF lijepo rekao sljedeće: "NEMA NIŠTA OD SLJEDEĆE TRANŠE MMF-a,A RAZLOZI SU BORAČKI ZAKON I POVEČANJE PLATA U RS-u."