|

Tuča u Studentskom centru Banja Luka, jedna osoba povrijeđena

Tuča u Studentskom centru Banja Luka, jedna osoba povrijeđena
1
F
FENA
22.12.2013. u 14:10
23
komentara
1

dijeljenja
Tuča u Studentskom centru Banja Luka, jedna osoba povrijeđena
U prostorijama Studentskog centra Nikola Tesla u Banjoj Luci tokom protekle noći došlo je do narušavanje javnog reda i mira, jedna osoba je zadobila vidne tjelesne povrede, a jedna je privedena jer je u pijanom stanju ometala intervenciju policije.
Oko 02:25 sati radnik osiguranja Studentskog doma "Nikola Tesla“ Banja Luka prijavio je operativnom dežurstvu Centra javne bezbjednosti Banja Luka narušavanje javnog reda i mira u prostorijama tog centra.

Dolaskom na mjesto događaja, policijski službenici su zatekli jednu osobu s vidnim tjelesnim povredama, a dok su utvrđivali okolnosti pod kojim je zadobio povrede, prišla im je druga osoba koja ih je ometala i sprečavala u vršenju službene dužnosti.

Iz CJB Banja Luka navode da je ta osoba, I.M., upozorena da svojim ponašanjem čini prekršaj javnog reda i mira, ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija, i zakonski izdato naređenje da prestane s vršenjem prekršaja, na šta se oglušila i zbog čega je lišena slobode.

U službenim prostorijama izvršeno je alkotestiranje I.M. i utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

I.M. je uručen prekršajni nalog zbog prekršaja ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija, kršenja zakona o javnom redu i miru RS, i istog dana u jutarnjim satima je pušten iz službenih prostorija, a o svemu je upoznat i dežurni sudija Osnovnog suda Banja Luka.

Rad na rasvjetljavanju i pronalaženju ostalih učesnika narušavanja javnog red i mira je u toku.
Prijavi grešku


Komentari (23)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...