Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, zastavica je problem, a to što BH Pošte pazare zgradu od Novalićeve kćerke nije blamaža, kao ni izjava Novalića: narod BiH hoda sa dva bubrega, a kuka kako se nema ... BiH je sama od sebe blamaža ...
@posteniBosnjanin hebo te Novalić u pakaš
...zasto se ljutite na novalica koji je kletio 8 miliona a svejedno vam sto je neko klepio 100 miliona na kupovini talgo voza bez lokomotive?...fadil je bar skroman momak.....siguran sam da znate ko je klepio 100 miliona za 3-4 vagona ali o tome cutite jer se radi o voljenom bakiru i sebiji....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kod ovih najnovijih Bosnja (citaj SDA KVAZI PATRIOTA I LOPOVA) sve je improvizacija, zato nam je ovako lose kako je. Nemoze se fakultet zavrsavat ko kurs šivanja u Travnicima Kobiljim glavama i sl. Neznaci ako stavis kravatu i obuces odjelo da si pametan i kulturan i sposoban. Neznaci ako kazes DOBAR DAN umjesto SELAM da si gori musliman. SDA JE POSTAVILA ARSINE PONASANJA NA BAZI MAHALSKO SELJACKE DEMAGOGIJE A OSTVARENJE CILJEVA BAZIRA NA IMPROVIZACIJI
Improvizacija glupi Bosnjo je kratkog daha zato i nemate uspjeha jer neznate graditi i praviti drzavu od robijasa alije tvorca i potpisnika RS, najvece koske u grlu ove zemlje do ovih mu LOPOVSKIH POTOMAKA danas sve je IMPROVIZACIJA zato BIH nemoze dalje i zato se i brukate nemoze MAHALAC koji nezna beknut engleski voditi zemlju, moze je samo prodat
Nemate vi ŠLIFA da budete drzavnici zato ste SHUPAK evrope i regiona a nije trebalo biti tako da je bilo vise pameti danas bi BIH bila ispred Srbije i Albanije i bez RS kao karcinoma ove zemlje ciji je tvorac alija, I DALJE GLUPI BOSNJACE GLASAJ ZA SDA LAGUMDZIJE SEFERE HALILOVICE KONAKOVICE SEPICE I OSTALE KRAVATOM OKICENE NESPOSOBNE DEMAGOGE pa ce ZIMBABVE da ti bude AMERIKA GLUPI BOSNJO!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
blamage
Ovako nešto ima samo kod nas -- ekser he he he
Boze sacuvaj! Bruka i sramota na svakom koraku!
potroše na toatelt papir milione, a ne mogu naljepnici jednu kupiti..
svi nam se smeju...... :(
klasika kod bosnjaka...inace koliko se sjecam grcka je donira milione bosnajcima za sarajevo...cak su dali 50 miliona da se srede one zgrade gdje danas budu zajednicke institucije....ovo je samo poruka bosnjaka da se pisaju i na grke i njihove donacije..
Ako su dali, malo su i dali koliko su razrusili u ratu.
Tako vam je kad glasate za fašističku SDA Lijep pozdrav od Krajišnika iz Eindhovena
Bijeda, čemer, jad, primitivizam!
mogli ste se malo ozbiljnije pripremiti za ovu posjetu...
ajde sta kmecite...pa i jest vam cilj bio da popisate ciprasa...i nek ste ga popisali...:)...eto bar jednom da budete ljudi i drzite do svog stava...vec dvadeset godina pljujete grke i sruse sto su dolazili kao dobrovoljci kod srba....i ovo malo pljuvanje ciprasa je sasvim ok...:)
@ogledalce..vodi ga kuci ako ti je zao pa mu narezi slanine i luka kao u ratu sto ste radili..nismo mi zaboravili kad su vam dolazili iz grcke na vikend da pucaju po Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tim genocidašima iz Zlatne zore trebali su postaviti zastavu turske da ih malo isprovociraju
MOGLI SU MALO I OFARBAT OVE PREDRATNE STOLOVE I GOVORNICE NA OVOJ GOVORNICI JE KARADZIC PRIJETIO KLANJEM I NESTANKOM MUSLIMANA
Sad' cemo se zvati Sjeverna BiH.
Hahahaha zar nema skinuti grb sa googla i isprintati pa dvostranom trakom zalijepiti ......
nisu bili na tom casu informatike, tek su na onom kako se pali i gasi racunar
Znaci amaterizam je na nivou. E svaka čast.