Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas treba raditi analizu.. kokain ulazi preko crne gore.. da Milom i kompanijom.. heroin dolazi preko turske pa na Kosovo.. gdje ga onda parceliraju.. kanabis ili travulja..vise prizvodaca.. jedan od jacih je Albanija.. tu je jedan drugi veci problem.. Albanci si še u zadnjih 30 godina razširili po cijeloj EU.. a malo ko zna albanski jezik.. govorim o EU policijama.. velik problem.. govorim iz prakse
Nema nista od zivota svakako, zasto se ne bismo drogirali
ove iz kine nisu nesto nemojte bacat pare djaba
Hahaha ha 😂😂😂
ove iz kine nisu nesto nemojte bacat pare djaba
U BiH ne treba droga, imamo mi kladionice. Tokom prvog dana Bajrama kad kladionice nisu radile, ljudi hodaju kao ludi od vrata do vrata traze koja je kladionica otkljucana, a to sve zbog RNG igara koje su uveli u njih, koje imaju jaci efekat na igraca od bilo kakve droge na ovom svijetu.
Kao da je neki vele problem upratiti prodaju preko interneta. Narucite iz SIPE malo praha i nadjete ih. Prah niciju djecu ne zaobilazi. Brze se krece prema potkovanima sto hodaju u super trenerkama i tenama nego onima koji nemaju za hljeba. Ovisnike stavite na hljeb i vodu. 😒
Darknet (u kriptovalutama) postoji od 2011 godine, pa čak i od 1996. Ovi se mediji sjetili tek sad kad su pohapsili i pogasili na stotine ljudi, servera u Holandiji, Indiji, Španiji, Kini, Bangladeshu...Da ste na vrijeme objavljivali i bavili se istraživačkim novinarstvom, ne bi ga ni bilo. Svaka jača svjetska policija ima milionski vrijednu opremu za dešifriranje i razbijanje VPN i ostalih enkripcija.
Freebase Coca Cola.
Federacija treba da istjera posast preko entitetske granice. To sve treba vratiti preko PC-a u Srbiju, Hrvatsku i ostale zemlje. Vidite da narko dilere pustaju iz zatvora da truju ljude.
crna gora i bratska im albanija i naravno kosovo....treba li još nešto?albanska mafija razbija i jača je od pola europe ,zato se k.rče,brate jer imaju ozbiljan novac i još ozbiljniju organizaciju,protiv toga borbe nema,niti ima policije koja im šta može i smije...nažalost!
Kad je bog stvarao droge, heroin je ostavio za sebe. Ko god ga je probao, nije se pokajao.
Sace lihvari da profitiraju
Sad će akcijska sniženja za penzionere i studente
Kineska droga .. nema sanse da traje toliko dugo u krvi da bi postao ovisnik .. 😏
Kriv im Huawei sad i droga...bas su napali na Kinu heh
Albanci će potrobazi Evropljane!
@Vujadin *potrvati
*potrovati