Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam kako vas nakon svega nije sramota popiti kafu u npr.Vatri ili Metropolisu, pa jel' nam toliko svejedno? Iz dana u dan gledam, sve puno..
@Ausfahrt Heheh zato sto suto jedina mjesta gdje nema sljama i balavurdije hehehe. Bujrum vi u shisha barove
@Ausfahrt Ali fakat. To je najveci indikator da je problem fakat u nama. Barem to mozemo kontrolisati, gdje cemo i gdje necemo popiti kafu. Ali jok, puni dzepove tajkunima. Po mome misljenju su mi i tajkuni i ovi idioti koji ih ovako podrzavaju gori od bilo kakvog Dodika, Bakira.
Legenda kaže da će nekad doći i do Hercegovine
Evo dematuj re ako lazem ali najvise inspekcije rovare po Sarajevu,cekaj u Hercegovine se ne kaze dzaba ukazao se racun a o Rs da se ne prica,svratis u prodavnicu olovkom ti sabira sta si kupio.
ovo ispade svaki treći, neki problem.
Hehehe satro napisu kazne, gazde neplate kazne a objekti i dalje rade hehehhe. Bosna jeto. Nejma drzave naprovm mjesto pa ondar nista drugo heheh poyy Iztarcina
U Mostaru kad izdajes sobu inspekcija se pojavi isti dan, a kad imas hotel niko nista! 😒
@Libertino Vazda je bilo lakse fatat sitne ribe heheheh. Vlasnik hotela da 500 ojra na kafu a ti sasobama nista hehehe poyyy
Ako su nam inspektori ko VSTV, onda dibro rade
Kupi čovjek da pusi, a one mu uzeli kilu duhana, svaka vam cast
Eto cigara svakakvih,,,, gdje su narkotici bjedo ljudska satro briga za obični puk ili ti ga narod,, košarcine rezimske
Malo objekata koliko vas landara bezze po gradu....