Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne protestuje ona za pravo migranata, ona je najbolji primjer da migranti u SAD-u imaju sva prava. Ona protestuje za prava ilegalnih migranata, koji nemaju sta traziti u SAD-u - a ona bi htjela da se granice ukidaju i da svak moze da dodje u SAD. Placena vjerovatno od Soros i slicnih. Sigurno je necu podrzavati samo sto je porijeklom iz BIH ..
Vama dzikanima je soros u snu i na javi!
@IskraBug Trebas se objesit na najblize drvo, isto kao i ostatak trampovske neandertalske populacije. Vi ste tacno posast danasnjice, ako bi rat krenuo vrlo rado bih se sa takvim poput tebe obracunao. Gadite mi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovoj treba oduzeti BiH državljanstvo ako ga ima da nas ne sramoti pos vijetu!Amerika je primila dala joj priliku za dobar život a ona nije zadovoljna.Pa uhvati se posla i uživaj a ne da namećeš svoje ideje većini.Kad se dolazi u tuđu kuću mora se poštovati način života domaćina i uklapati se a ne očekivati da se domaćin tebi prilagođava.Ovo je neka budala koja i nema baš puno veze sa islamom i pokrivanjem.Pokrila glavu a sise istakla!
Trump i slicni su joj sve dali u zivotu pokrij se usima i suti i uzivaj. Da li bi ovdje bunila se protiv Bakira i Dodika ?
Pod broj jedan nije niko nikoga napao, Trump je ima o svoj miting na koji ako dodjes da uzvikujes protiv njega naravno da ce njegove pristalice uzvikivati protiv tebe i sta je tu sad cudno, nisu one valjda ocekivale da im neko cokoladu ponudi tamo to je njegov miting i njegove stranke, sta su trazile tamo
VRATI SE U 🇧🇦 PA SE POKRIVAJ JAMBOLIJOM HA YA NEĆE TI NIKO NIŠTA ODEŠ U ZEMLJU SNOVA 🇺🇸 I OPET SERES ....
vidis ti sta je lep zivot. dodjes na neki skup, svi cute, hoce da cuju to zbog cega su vec dosli, a ti krenes da se deres kao deriste od dve godine. onda te obezbedjenje izbaci isto onako kako bi te izbacili da si zapalio cigaru u prodavnici, na sta ti posle kazes kako su te napale neke pristalice i kako si jedva izvukao zivu glavu. posle te svi i hvale, kazu kako si hrabar. a ti koordinator u vecu za sviranje klincu, primas americku rukovodstvenu platu. eeh zivote, sto ja nisam mogao tako
umjesto da sjedi i radi u miru,niko ne voli pokriveno
Ovo je bosanska AHED TAMIMI. Mi pravi Bosnjaci smo uvijek bili hrabri, iskreni i casni. Imali smo svoje principe. Drago mi je da se ova zena bori za ljudska prava jer jedino u svijetu prava, bice MIR I BLAGOSTANJE. bila pokrivena ili ne, svaka zena koja je borac, vrijedi poatovanje.
hahahaha, pa za sta se ona bori? dodjes za pet minuta napravis vasar, sprovedu te van zgrade i ti borac. jel mislis da ce da zaglavi zatvor za ovako nesto? pa naravno da nece, dobice hvalospeve od demokrata (nema veze sto je demokratama vikend hobi da dronom sprze pokoju pijacu u pakistanu) i plus ce da primi platu, s obzirom da je, kao sto mozes da vidis, gospodja u stvari koordinatorka vijeca, kod nas zanimanje poznatije pod nazivom uhljeb. pa bar mi na balkanu znamo te fore
@ServiTurskiKmetowii zar ti ta nije mater
PONOS istinskih Bosnjaka. Hrabrost je bosanska velika. Kapa dolje !
@ServiTurskiKmetowii mašta 100%
@ServiTurskiKmetowii mašta 100%
otisla je amerika u p.m.
Jest zbog ovakvih kao sto je ova dronfulja, gejeva, lezbi i cijele liberalne lgbt politike, sve im je dozvoljeno. Rade sta zele i drzava ih ne zeli sprijeciti. Ili ne moze
PONOS istinskih Bosnjaka. Hrabrost je bosanska velika. Kapa dolje !
@seIjober02 malo mašte za male mozgove. Vratite se u matične zemlje, bicete mirniji.
@ServiTurskiKmetowii BiH je cjelovita drzava, jos samo kad nadjemo bosnjake i hrvate koji ce da budu ljudi i pravi lideri, sve ce da se promijeni. Genocijada ce brzo da padne kao kula od karata
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
PONOS istinskih Bosnjaka. Hrabrost je bosanska velika. Kapa dolje !
PONOS istinskih Bosnjaka. Hrabrost je bosanska velika. Kapa dolje !
Nerviraju me ovi veliki bosnjaci, srbi I hrvati. Otisli svi u druge drzave, pa sada kao nesto patriote. Objesni, , nemaju nikakvih problema pa protestuju, a sve u cilju da budu vidjeni/e. Ako ova protestuje zbog obespravljenih meksickih, ilegalnih migranata, cemu transparent na arapskom?
Pogledajte ujeb majke prirode. A sad si nagrabusila. Nećeš iz kuće nigdje. Naje..t će ti se majke ameri. Brzo ćeš ti kući. Kod sdoooooo. Ovo je potencijalna teroristkinja. Ovakvi žive u bos. vukojebinama. Sve im daš i onda ti zabiju nož u leđa. Napravila si problem svim bos. muslimanima koji žive u Americi.
Kuravu odmah nazad. Deportacija i nje i svih ovakvih, kojima je Amerika dala utočište, kad su dolazili iz bos. vukojebina. Sve vratiti nazad. Sad će vam Trump je...i mamu. Napokon.