Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubjednljivo najgluplji i najruzniji predsjednik US kojeg su ikada imali
To je demokratija na američki način!
Socijalizam treba ponovo obnoviti i u evropi. Tu je covjeku spas. Demokratija nije nista drugo no robstvo bogatim tiranima
Tuci stoku
Kao ti se brines za narod venecuele a dokazao si milion puta da ti je dolar ispred humanosti ?!! Da nema nafte nebi ni znao za njih.
Da je socijalizam razorio Venecuelu to je cinjenica. Medjutim boli Trumpa i amere neka stvar za narodom i ekonomijom, oni su nanisanili njihovu naftu i to je sve. Cinjenica da je ekonomija propala im je samo izgovor. Sto ne spasavaju Kongo od diktatora kad brinu za ljude..
Nek Maduro pozove Ruse pa cemo vidjeti kako ce lajati tek
Al što može čovjek na sabahu jest govna
Rusi su sa Trumpom dobro testirali izdržljvost i otpornost američke demokratije, ali su institucije sistema definitivno dobro reagovale i odgovorile na institucionalnu i ustavnu krizu koju je izazvao Trump svojim autokratičnim ponašanjem. To su dokazali prethodni izbori za Kongres koji su pokazali da Amerika ima snage da se odupre vanjskim uticajima i očuva Uniju i jedinstvo demokratskog sistema. Pokazalo se u praksi da sistem checks and balances itekako funkcioniše.
Pati od nedostatka pažnje, ali baš će ostati upamćen kao najludji. Desetljećima poslije.