Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj razbojnik, kriminalac i nepismeni bogataš će za deset godina cijelom svijetu nametnuti sankcije. Pošto je amerika najveća, najnaoružanija, najveći kolonizator i najveći pljačkaš na svijetu, oni sebi uzimaju za pravo da cijelom svijetu diktiraju kako treba živjeti. Mrzim ameriku iz dna duše. Volio bih da Rusija, Kina, Indija, Sjeverna Koreja i one zemlje koje s amerikom ne stoje dobro, izvrše agresiju na ovaj usrani kontinent s nekoliko desetaka atomskih bombi.
auuu, pa sad su gulenovci u turskoj, BIh posebno na aparatima... turska je najveci i najjaci saveznik USA i ne mozes ga tako pustiti niz vodu a da se nije pokusalo jeste...
Americki vanjski dug je 22 000 milijardi dolara i niko im ne smije uvesti sankcije!!!