Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota, ovaj gras korisi ovu situaciju samo da nebi vozili, cak i tramvaji ne rade idioti, a mogli su pozvati narod da im pomogne oko ciscenja. Treba im konkurenciju uvesti pa da vidimo kako ce se tad ponasati !!
Ovaj grad je u raspadu
uvest cu ga ja tvojoj mami a i tati koji ti radi u grasu idiote jedan !!
SVAKA ČAST, pa uopšte i rade, niko ne vozi, a oni bi ko krebali, od njih se to očekuje, po ovakvom vremenu preuzimaju odgovornost i prevoze ljude.Pa niko ne vozi ni svoja kola jer je nemoguće, a od njih se očekuje da voze ko da su na autoputu. A što se zdrave konkurencije tiče, nek se ugledaju na GRAS, koji radi uprkos svemu, jer oni moraju raditi, a ne ko njihova bolesna konkurencija. EVO SAD JE BILA PRILIKA DA SE NAZOVI KONKURENCIJA POKAŽE I PREUZME LINIJE, ALI TA BOLESNA KONKURENCIJA NIJE BILA SPOSOBNA ODGOVORITI ZADATKU, NEGO SU SE UŠUTILI KO MIŠEVI. NI NA MAPI IH, JAKI NA JEZIKU SLABI NA DJELIMA. ZAKLJUČAK NIŠTA BEZ GRASA!!!!!!
Vedoo mamici ti treba uvesti konkurenciju :D :D
@maler, nije s tobom sve okej.. dobili su sve dzabe, i brdo tramvaja (pa se vozamo u onim cehoslovackim), brdo autobusa (pa ih rastavise na dijelove), brdo trola... i jos satro kupili ove nove ... i ti kazes da ja trazim puno sto hocu da trola izlijece svakih 5 minuta ? Nije to malo, to je i malo ! jer sve su dzabe dobili i opet profita ne znaju napravit. a, ja sam redovni platisa ! za moju placenu kartu, po ovome kijametu ja necu pjesice da idem ! SVE SU DOBILI, PA BUJRUM NEKA SE RAZLETE DA VIDIM TROLU SVAKIH 10 MINUTA ! (imaju trola na bacanje)
A niko ne spominje tramvaje? Koji se k***c njima desio pa nisu radili?
jbo ti beograd seljacki mamu seljacku u pakas, po citav dan :D
jbo ti tito mamu u pakas :D
P R V I
mislim stvarno nezz sta građani hoce, da mozda trolejbus treba voziti svakih 5 minuta, mislim do kad vise da gras sam placa gorivo, fino imaju ceste pa narod moze pjeske :D --- i pjeske sam isao od skenderije do dobrinje , imam grasovu kartu i najbolji su prevoznik i njihova vozila sa 5* su najbolja u evropi!