Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slabi ste vi pregovarači.... sve što ste rekli ste porekli
Niksic je ovim prosrpskim potezima ugasio SDP, iduce izbore ce imati rezultate SBBa
Polazišna osnova je implementacija svih odluka suda za ljudska prava...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
su trojkasi uradili u zadnja 3 mjeseca: 1. Dali su Dodiku ministarstvo finansija, 2. Dali Dodiku direktora uprave za indirektno oporezivanje, 3. Dogovorili sa Dodikom koeficijent raspodjele PDVa sa 33,3% na 35,3% u korist RSa, to je 100 miliona KM mjesecno vise, koje ce gradjani FBiH od sada placati Dodiku 4. Sve sastanke sa Dodikom odrzavaju pod zastavom RSa
Konjakovicu budno te pratimo!!!!
Ma kaki oni i dvije ovce na papiru bi izgubili
Hahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha trio fantastiko, nadrealisti su za vas amateri
KONAKOVIĆ NAM SVAKI PUTA TRUBI KAKO SE ONI (TROJKAŠI) SLOMIŠE U REFORMSKIM NASTOJANJIMA DA BI NAMA STIZALO VIŠE NOVCA. I ONDA HOP - NAJEDNOM INFORMACIJA DA SU TROJKAŠI HINJSKI, IZA ZATVORENIH VRATA, ODLUČILI SPAŠAVATI VOŽDA DODIKA OD BANKROTA DONIRAJUĆI MU NOVIH 100 MILIONA KM NA GODIŠNJEM NIVOU, I KAD SE UZME PRETHODNA PRPLATA IZ FBIH OD CCA 600 MIL KM. ISPADA DA JE FBIH NAJVEĆI DONATOR POSRNULE RS A BEZ ZAHVALE.
Kako je došlo do povećanja koeficij. za 1% za RS, mimo svake logike? Naime, RS je trebao dobiti MVP-a, no Konaković je odlučio debelo platiti Dodiku mjesto MVP-a te mu je prepustio finansije (Ministarstvo i Upravu za ind. poreze) - time je Dodik dobio sve alate za mešetarenje. Nikšić je dobio FBIH i nije ga briga za državni nivo. Forto je ugrabio ministarsku f-ju i ne može kontrolisati ni svoj resor, a kamoli finansije. Riječju, Trojkaši su sebe namirili i boli ih briga za državu.
NJIVA: "Polazna osnova za buduće pregovore i reformama" - ODMAH SU INVALIDNE TROJKAŠKE STRUKTURE JASNU I OBAVEZUJUĆU PRESUDU U UBACILI U "PREGOVORE", BAŠ KAO I KOEFICIJENTE IZ INDIREKTNIH POREZA GDJE SU IH VEĆINSKI SRBI UO BUKVALNO PREGLASALI. O TOME DRITKO I NJIVA ŠUTE KAO ZALIVENI. I OVDJE ĆE MUTALJI UĆI U "PREGOVORE" I BITI PREGLASANI OD SH ŠOVENA.
Rekose Nametnuti Dusmani Drzave
PRESUDA IZ STRAZBURA "HLADAN TUŠ" ZA TROJKAŠE!
Sada imate argument u pregovorima da im ne dadnete ono sto zele a visoki predstavnik ako se usudi neka dadne pa cemo viditi.
Nikšiču ništa ne popuštai ni za jotuSamo evropski zani i ništa više Nek svvijet vidi ko je za EU a ko nije ko je nacionalist a ko nije.Samo bošnjaci prihvataju sve EU zakone u cjelini.......
odluka ugrozava nacionalnost pripadnika kladionica
Polazišna osnova je implementacija svih odluka suda za ljudska prava...
"Polazisna osnova" - znaci da bi diletanti pregovarali o presudi. O presudi se ne pregovara, ona se implementira ili ne. Ako ne onda znaci da cemo ostati na dnu na kojemu smo i da nikad necemo biti u EU. A takvo stanje i nered i vama odgovara, ja bih rekao.
Sada je gore ovoj mrskoj trojci nego čoviću i dodiku. A taman su se razmahali i kontali staviti "kvakicu" na izborni zakon po želji hns-a.
https://www.rtvbn.com/4048690/dogovoreno-srpska-ce-dobijati-vise-novca-iz-drzavne-kase
Ovako vi pregovarate