Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Amar Zulic je drustvo istih ovih djevojaka, imaju i dokazi za to. 100 puta je vidjen u drustvu Arnele Ozegovic i ostalih narkomanki i kurvi.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/27781563_10214537849829908_1420358089_n.jpg?oh=64e54bbceada70d76c30eb00828c58b5&oe=5A7E32FD
Bulbul pjeva okolo centralnog
jesu li ove dvije nevine ...
Ove dvije su sigurno radile na kolicinu... nisu bas za elitu.. vise za obicni narod sa prosjecnim BIH platama
To je Božiji zakon, licemjeri i njihove spletke će izaći na vidjelo, biće osramoćeni i poniženi sigurno. Više se isplati biti iskren u govoru i namjerama nego se pretvarati.
vidi mu se po glavi da je muflon, a ove dvije trebe treba dobro "izudarati" smirile bi se one heheh
Sada će se naglo porazboljevati, a dok se bave kriminalom i prevarama svi zdravi kao dren.
Cudi me da CRVENKAPICA - revolverasica nema lisice na rukama jer se kod nje nikad nezna😂
Selvedina za menadzera godine
@detrdjent Olee
Trecu, znamo ko je, vise i ne sprovode iz vozila. Zna sama put. :) Da se razumijemo, ja sam za uvodjenje u pdv sistem i ovog "posla". Pa ko voli nek izvoli.
Jesu li i ove dvije funjare-bile logistika ili "aktivne"???
BiH 0 (NULA) medalja na Olimpijskim igrama. Bošnjaci najnesportskija nacija u Europi. Glavna uzrečica nakon poraza "Glavu gore". Hahahahaha.
jamije 15 jel stvarno senadov sin uhapsen ma nebi me ni cudilo sandzo je to
Ja sam pio litru od sada ću dvije neću ženo od tebe da krijem
Bulbul SBB kadar, pod komandom Scepe
@Tursija Pa zato na Avazu ne mozes naci vijest.. Oni se inace prvi raspišu...