Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi naši retardi ih hvataju kad izlaze iz BiH. Alo, treba da ih hvatate kad ulaze u BiH!
Kod nas je ilegalno ući isto kao i legalno. Čak te i više paze ako si ilegalac.
Pustite ih neka idu u Kroaciju. Oni svejedno ne zele ostati ni u BiH ni u Hr. Treba im pokazati puteve kojima ce najsigurnije uci u Hrvatsku a odatle se dalje zaputiti u Austriju ili Njemacku gdje oni svakako zele otici.
Ne sekirajte se vi za Hrvate, tek ce migranti osjetiti sta je Hrvatska policija. Nije to BiH da se setas gdje hoces sa telefonom ko turista, a pri tome za dva mjeseca niko nezna ko je nadlezan. Sto se tice entiteta RS i tamo ce migranti brzo shvatiti da tamo sistem odlicno funkcionise, nema tamo satora i skupljanja. Ostaje im samo bezvlasce u F BiH da se setaju po Sarajevu, oko autobuske stanice, prave naselja po Kladusi i Bihacu,a niko nadlezan.
@SlobodaMisljenja Zavrću pipu i Orbanu, pa lik ne jebe živu silu. Ja ipak mislim da je stvar malo drugačija, obećala EU vama malo sadake ako primite migrante, pa ih vi objeručke prihvatate.
Svi u cro!
Troje su,,uhvatili,,a proslo je bar,,stotinu,,.😌
Bakirova nova armija, 100 000 novih migranata
B&H? :( Tuga brate
Savez strukovnih sindikata doktora medicine i stomatologije Federacije BiH obavijestio je javnost da danas na području Tuzlanskog kantona (TK) doktori medicine i stomatologije potpisuju kolektivne otkaze, ocijenivši da se time urušava zdravstveni sistem TK te da 480.000 stanovnika TK ostaje bez zdravstvene zaštite na koju imaju pravo oduvijek.