Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam dokle će ovi naši "stručnjaci" nama držati predavanja da su potezi razno raznih milorada bezazleni.Gospodo ovo je očigledno rušenje Ustava BiH,a mi smo takva ponašanja osjetili na svojim leđima.Gospodo radite svoj posao znamo sve šta će te vi reći.
Do-Dick na sve nacine pokusava da se spasi zatvora i odgovornosti! Cak ce i vlastiti narod gaziti do svojih ciljeva...i treba da vas gazi kad ste nakaradni
VJERUJTEMI; NESMIJEM CITAT ZAKLJUCKE GENOCIDNE SUMSE, OD KOJIH ME TJERA DA SE UKAKIM OD SMIJEHA.😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😃😃🤣
Neozbiljno je napisati za tebe da si ugledni ekspert.
Bolesni Niksic opravdava Dodika i kaze da razumije njegovu reakciju na kako kaze SDA deklaraciju. Dokle vise mediiji sute na bolesne izjave Niksica i SDPa cime direktno ohrabravaju van dejtonske poteze Dodika i daju mu vjetar u ledja?! 
Srbi su imali srboslaviju od 24 miliona stanovnika kojom su vladali centralistićki iz Beograda a raspadaom srboslavije danas srbija koja se osamostalila ima manje od 5.5 miliona stanovnoka prosjećne starosti od 44 godine a od toga 4 miliona stanovnika srbije imaju prosjećnu starost od 51 godinu.De facto preko 50 posto stanovnika srbije su nacionalne manjine.
U BiH srba ima manje od 20 posto od cjelokupne populacije BiH a drže 49 posto teritorije BiH koju su stvorili na genocidu i srbi treba da svate da je srpska republika privremena kategorija i ne može opstati i ona će biti ugašena.
Sami sebe zamajavaju do konačnog nestanka genocidne RS.
Republika Smrdska prijeti Americi,hahaha.Zamisljam razdraganog Djikana opijenog brljom kako usplahireno arlauče :Tako je Predsjednice,nek si im reko!
Profesore. Ti zakljucci su jednako smesni kao i oni SDA.
imao sam priliku upoznati ovog čovjeka, izuzetan stručnjak... zato Bošnjaci učite i budite pametniji i bolji od onih brđana u svakoj branši koja vas zanima, ne budite ko oni jer će to znati iskoristiti
Da prilicno je neozbiljno, ali nista menje neozbiljnije od Deklaracije SDA. Znaci svi skupa zajedno cirkusaju i prave nas budalama. Zato ili se ujedinimo i skinimo ih sa vlasti, ili usutimo svi skupa i ignorisimo. Ovakve izjave uglednih eksperata, tekstovi uglednih novinara i slicno, samo doljevaju ulje na vatru, jer niko ne nudi izlaz iz zacaranog kruga.
Ovo što sad Dodik priča i radi, prije par godina je bilo nezamislivo . Poslije prve priče o Referendumu je zbriso za Beograd a sada to po Sarajevu priča. Ima i dobrih viceva ali su donesene odluke , kojih će se oni držat. Malo opreza nije na odmet !
To je taj ovcar Milodar Dodik
jadan je onaj narod i ona drzava koja ima ovog trnku .....ovaj bi od kine naporavio 888 kantona , 666 entiteta i 999 distrikta. od republike bi napravio begovat a od kraljevine dzamahiriju. od ustava bi napravio uspavanku za djecu a od parlamenta mejtef. 30 godina nas voda kroz lavirnit nekih zakona i promjena a mi smo imali gradjanski Ustav R BiH na kojem bi nam pozadivila i Francuska .