Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zA KOJI SE GOD uSTAV tRNKA DOHVATI BILO JE KILAVO ILI NIKAKVO STANJE POSLIJE. UOSTALOM PRIZNAĆE SE SAMO USTAV REPUBLIKE BiH. TAJ USTAV NIKAD PARLAMENT BiH NIJE PROMJENIO. AMERIKANCI TO ZNAJU. zNAJU DASVE ŠTO JE U DRŽAVNIM SISTEMIMA ASIMETRIČNO NA KRAJU BUDE RASTOČENO. iMAJU LI AMEIKANCI ŽELJE ZA NOVIM SUKOBIMA NA BALKANU NE SAMO U BiH???
Ovo kurcu ne valja, dok je tu ovaj dežurni sdp idiot sara87 alef ena itd.
□ϸɖmнmє ɴɖʍ ϸєпɣбʌнкɣ !!!
Predpostavke su dobre i nisu problem, problem su " veličanstvenih 7", kao i njihovo biračko tijelo. Sve ovo što se bude dogovorilo nailazi već sada na odbijanje od " 7"". Sada će se dokazato kolika je moć Međunarodne zajednice. Ako padnu, moramo ih najuriti van Balkana. I kada se poklope ineresi unutar BiH, nađe se neko spolja da to razbije - ne poklapa se sa interesima te Rusa, te Britanaca i td.
Treba podrzati ove promjene posebno ovaj dio koji se tice predsjednika i potpredsjednika fbih, poslije svega sto se desilo to treba podrzati
Definitivno idemo naprijed, ovo su veliki pomaci. Nadam se samo da ce se trud ljudi isplatiti i da ce proci sve procedure
Ovo je, možda, kušnja za sve, opredjeljivaćemo se prema materiji i problematici, zakonima i odlukama prema njihovoj kvaliteti, potrebi, značaju i slično, a ne samo zato što pripadamo ovoj ili onoj parlamentarnoj stranci ili većini i manjini. U ovoj nemogućoj situaciji ne treba gubiti glavu, treba upotrijebiti sve argumente kako bi se stvari odvijale prema naprijed.