Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suspendovati ce ga, al ce on i dalje dobivati platu,bas kao da nesto "radi"... (pitam se ko sta radi u drzavnim firmama!?)
zakon postoji ,samo je problem implementacija. porocesovati ga,istraziti,kazniti ili pustiti ako je nevin.
Nek se konacno i kod nas uradi nesto kako treba. Za svaku pohvalu.
Ove iz bl definitivno treba obavjestiti da je u bih prestao rat i da ovdje ne zive ni rusi,ni turci,ni talijani ili sta vec, nego bosanci i hercegovci razlicitih vjeroispovjesti... Zatucani su do bola jbt,bas onaj zestoki primitivizam,banjaluka je izgleda gore prosla sa prilivom seljaka nego sarajevo. svaki dan sam sve vise siguran u to...
I treba da bude udaljen, budala od covjeka...
zasto je budala, sto je konacno shvatio da je Tursko kopile i podijelio tu neugodnu istinu sa ostalim Srbima