Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jok drug Zlaja se zarazio diletantizmom i poprimio je sve odlike minderpuze :):):) taj sastanak koji je on imao je klasican primjer minder-sijelo politickog sastanka, tajno da se ne urekne i da ne zna mahala :):):) to je politika sastancenja i postavljanja kadrova koju SDA vodi zadnjih 20 godina i koja je unazadila i Bosnjake i BiH a pristankom na vodjenje tih neformalnih tajnih minder-sijelo sastanaka Zlaja je konacno demaskirao svoje pravo lice i pokazao narodu da je on svih ovih godina SDA malisan. Nekada je Kusti dohvacao lopte a danas Sulji nabacuje za volea :):):):
Realno, ljudi su dosli iz Banja Luke i iz Zapadnog Mostara u drzavni Parlament i time pokazali da postuju institucije drzave da pregovaraju, da iznesu stavove i da se razmjene misljenja. To sto nisu dosle SDP i SDA nije pametno i tim nedolaskom su otvorili predstavnicima Srpskog i Hrvatskog naroda milion mogucnosti od kojih je jedna da s punim pravom nikada vise ne dodju po ovom pitanju u Sarajevo da pregovaraju a cijenu toga ce platiti obicni gradjani. To sto je Zlatku i SDP-u primarni cilj da spase SDA i da ih ugrade u vlast kako se ne bi procesuirao njihov 20-togodisnji kriminal a sto im je narod i drzava tek sekundarni cilj e radi toga ce ih gradjani kazniti na sljedecim izborima na kojima nece preci ni izborni prag ...
ma svi ste vi fujjjjjjjj nacionalisti
@saba znaci glupo je kad vas u Zg i Bg i drugdje zovu ,,bosanci i hercegovci\'\' Amerika i Amerikanci postoji, Rusija i Rusi -postoji,Italija i Italijani-postoje... Bosna i Hercegovina i Bosanci i Hercegovci postoje.... kontas ja sam ostali !!!
vidi ga što GAMBA
ej ako netko ima link na kojem se može pogledati onaj spot sa slikama hrvatskih i srpskih \"fašista\" ,sa pjesmom Darke Rundeka u pozadini iz emisije 60 minuta da ga stavi...please,nisam upratio čiju su sve sliku stavili a malo bi se još smijao,ono je bila tragikomedija od emisije...Hvala unaprijed.
@saba valjda zato što je glupo reć \"bosanac i hercegovac\" to ti je isto kao \"amerikanac i teksašanin\", ili \"rus i sibirac\", \"italijan i rimljanin\". kontaš....sumnjam
Dodik i Čović brane Bosnu od srbustašb*alija....hajd nek smo i to doživjeli! Još malo pa ćemo ih gledati sa šalom repke oko vrata... svaka čast
to sto onaj novinar radi s svojom emisijom je odavno za sud. pa da li je taj novinar ikada cuo za neke standarde u novinarstvu.. ftv fašistička tv..
pod hitno uhapsiti ovu gospodu jer su to kriminalci a ne prestavnici naroda bosne i hercegovinebilo koja vlast da se formira mora prvo ove ganstere uhapsiti
Ja bar znam posložiti slova za razliku od autora teksta ovog federacijskog portala i to je uspjeh. :)
pa kad ih ima više, nek formiraju vlast. Šta više presipaju iz šupljeg u prazno, ili je sdp kriv i za poplave u australiji, i za nedostatak grijanja u HB županiji???
Hocel ikad zasjat sunce i u ovom gradu pa da i njima popuste instalacije gasa u prostorijama u kojima sjednice
Veoma ne ozbiljno sto nisu dosli. Mada ne razumijem sa -x (SDP), mislim da je veci negativac Izedbegovic \"Obilježavanje Dana RS nije uvredljivo za Bošnjake\"
@!hrvat znam da oni koji iole znaju poslagati slova i iscitati u slogovima dolaze da to rade na federacijskim portalima>>crna rupa slobodnog misljenja odavno vec stanuje u tvojoj ulici.Jedino mjesto da to shvatis je da prosetas do civilizacije nebili se emancipovao.Steta sto taj proces ide sporo,pa se nadam da ce tvoji potomci nekad i skinuti opanke i obuci nesto udobnije !! Lp, iz SARAJEVA
Da je 30tih godina proslog vijeka Hitler imao televiziju i internet, on bi, umjesto sto je napisao Mein Kampf, napravio emisiju 60 minuta i sajt Sa x com., u kojima bi svaki dan govorio kako su Jevreji krivi za sve. Ovo nije naivno. Uskoro vam nece valjati ni oni lojalni, poput Komsica, LIjanovica, Lazovica. Nacionalsocijalizam je vrlo opasna igra. Sjetite se svih, koji su se igrali sa tim, ako ste uopste isli u skolu i ucili povijest.
zasto VAMA sa sa-x smeta narod koji zeli da bude Bosanac i Hercegovac? .Mora da i vi klepate lovu po nacionalnosti Srbin Hrvat Bosnjak,kao i nasi politicari.