Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministarstvo proračunskim sredstvima podržava i inovacije, tehničko usklađivanje, poticaje tradicionalnim i starim obrtima, stipendiranju učenika za obrtnička zanimanja, poticaje poduzetništvu žena i mladih i subvencioniranju kamata na poduzetničke kredite.
POHVALE
Svaka cast SDP-ovom clanu, koji ima vremena i zivaca da citav dan sjedi, i pod razlicitim nadimcima hvali vladu Nermina Niksica!
po kojem kriteriju te opstine dobijaju ta sredstva....i vecina opstina koja su dobila su razvijene opstine....i to hrvatske...treba razvijati nerazvijene opstine...
Stvarno se vidi koliko se ova vlada trudi da promijeni neke stvari na bolje... Svaka cast!!!!!!!!!
Vidi se da premijer radi dobar posao, nije proglasen daba kao najbalji premijer ikad. Svaka cast, nadam se da ce biti jos pomoci, a najvise za narod jer nam je potrebna!!!!
Očigledno vlada nije u minusu jer ima pare za poticaj a to je znak da su ovu godinu dobro radili,BRAVO
Svaka cast... Ovakvi potezi su za svaku pohvalu... Samo nastavite raditi...
Čestitke Opštinama ai vladi
Tako treba a i valjda ce ove Općine to znati cijeniti i novce u usmjeriti na ono zasta su namjenjeni
MultietniĆni Klix može nam Kliknut na k*rac, Bijednici svoje brljotine neka si gurnu u b*lju.
Vlada FBiH svaki dan ima neku pozitivnu vijest, stvarno sam odlusevljena radom