Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vama cast! Ovako da radite a narod opet da glasa za vas! Sta reci vec da vam se divim, maestro do maestra jos jedanput svaka vam cast.
Bosna je bosanska vise od 64%
Bakir polaze ispit,ako udovolji hdz-u u vezi diskredujeceg hdz zakona,gubi podrsku svoga naroda.Citava EU se protivi hdz prijedlogu koji je segregacijski i umanjuje pravo trecine stanovnika koji ne glasaju za nacionalne stranke.Imamo presudu iz Strazbura za Sejdic(rom)i Finci(jevrej)koji su drzavljani BIH i kojima je onemogucena kandidatura.Zasto ne mozemo glasati za Sejdica i Fincija ako u nihovoj politickoj ponudi vidimo programe za napredak?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja cestitam Covicu i Bakir i podrzavam ih. Potpuno su u pravu, mislim zasto ne iskoristiti priliku i vladati nad ovacama. Sve dok je ovaca nece falit vune! Pozdrav za moje ovce, iz dalekog Berlina! Beeeeeeeeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑beeeeeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑beeeeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
@Hoschef Dobar komentar
Bakir se opet naguzio haha haha
Kad budu novi izbori opet ih birajte! :o)))))))))))))))))))))))))))))
Murate, diži branu!!
😂😂😂😂😂 žalosno al istinito moj narode glupi...fuuuj
Sad ce dodikui da se sastane na grmecu u sljiviku sa Covicem pa nesto predloziti i bez kontaktiranja Izetbegovica reci da samo Izetbegovic hice da se slozi zakon bi se proveo, al dati Izetbegovicu sta on moralni i eticki ne moze prihvatiti. Sad i opet Kroki Kroket, ringispil kolo unaokolo umjesto da se ljudski pogode kako se moze. Srbija je velika i moze primiti sve Bih srpske nacionaliste i problem rijesen, ostaju koji vole multinacionalnu drzavu.
Ovi nas rastavljaju na proste faktore, mozak nam se topi dok nas umaČu u kiseline koje pljuju iz svojih usta zagađenih koje kakvim gafostima iz prošlosti!
Face koje ulijevaju povjerenje
To je znak da se moze bez nijh, oni su ovdje visak.
Koji su ovo moroni, jbt....
banda za samara...stoca
Lutke naše dvije voljene... Bonbončića dva... Bajaderice dvije slatke... Hhmmmm
Ahahaaaaa Opaaaaa
Čoviću,kakvo je stanje sa Bošnjacima u Hrvatskoj i dali se smiju slobodno kretati. kako je sa srbima.eto ni Vučić ne smije doći u hrvatsku.koja ravnopravnost i sloboda.
Šta blejite ovce sami ste birali čobane
Sipu ga obojica