Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se da ovim ljudima treba pomoci ,ali sto je sa ostalim borcima koji su se borili i nisu poginuli?Oni su zaboravljeni od strane drzave.Ima ih koji nemaju nikakva primanja i zive kao beskucnici.Ili jedva sastavljaju kraj sa krajem.Zasto se njima ne pomogne?Zar samo porodice poginulih imaju pravo na pomoc?Koliko se samo zena mrtvih boraca udalo i imaju od cega da zive.A laznih sehida koliko hocete.Sve to treba dobro provjeriti.
Ismir Jusko zvani ministar. Zar nije strucnjak za borilacke vjestinje, americki ucenik..gdje je ta karijera. Svi na drzavne jasle! Damir Arnaut - titule, fakulteti, univerziteti a on pola zivota kod Silajdzica, Radoncica sisajuci drzavu.
sve to drzava doji .. do smrti ih niko nece odvojiti od sise ... nisu oni sami ima ih mnogo u svim strankama ..
Allah najbolje zna ko je sehid a ko nije,cija je porodica sehida a cija nije ali nije svako sehid ko je bjezao kroz sumu i tu i poginuo.Dosta zene su se preudale a vode se kao sehidska porodica i od drzave dobijaju sve moguce privilegije.Moj otac se borio u ovom ratu i od drzave nije dobio i 0.01 fening nikad.Nije uredu da pojedine tzv sehidske porodice dobiju kucu,stan,posao,auto u BiH a neko ko se borio i imao srecu pa prezivio a dodatno nema krov nad glavom ne dobije nista.
@Nerko123 Nemoj biti djete. U ovoj državi je sve na štelu, ili po stranačkoj matrici pa tako i šehidi. Ako nisi pri stranci možeš poginuti 100x za ovu državu.. kao da nisi ni postojao. Ja sam dijete palog borca. Do sutra ti mogu pričati o nepravdi. Fond me jaro tuži zbog nagomilanih dugova. Advokatica koja predstavlja fond klepi od mene lovu... ama znaš šta smo ti mi djeca šehida, demobilisani borci, ratni vojni invalidi.. svi smo ti mi ovce za šišanje.
Fakat borci koji su preživjeli dobiše .urcinu. Ne mogu nam djeca stipendiju dobiti iako imaju odličan uspjeh,ne možeš od Srebrenice i Olova doći na red.
Dobro provjeriti ko sve dobija stanove znam slučaj gdje žena na spisku samo dobila stan a on otišao nekome drugom svaka čast svi trebaju da dobiju stan od države za koju su se borili
Samo da kazem da sam i ja dijete sehida i da smo sve stekli od penzija, napravili kucu, kupili auto, hvala Allahu i tu su bili arapi pomagali su nam. A neki su samo cekali da im se donira, da im daju pare i kucu i stanove. I samo da kazem da ima puno ljubomornih ljudi na to sto su nase majke sve uradile, napravile nam tako sto su odvajale od usta i stedile. A neki su samo cekali i cekali ioako su imali sve isto kao i ja. Hvala na paznji. Nase su majke heroji.
Samo jos da dodam da stanove treba dati ljudima koji nemaju nikakva primanja.
gledaj multi švabe, "strucnjak" za sve, kako sam nekad imao visoko misljenje o ovom covjeku
Samo u Sarajevu borci dobro zive !!
Da li je pokasno za ovo, nakon vise od 25 godina, ali eto pozdravljam odluku
Dje god digneš kamen izpred ministarstva, iskoči ismir jusko stariiiiii esbebeovac. Niđe im stranke na izborima ali on iz ministarstva u ministarstvo hop, hop. I onda se pitaju što se smrdudin uvlači Bakiru u anus ...
Dobro je da nisu zaboravljeni skroz.
gledaj smrada juske propali smrad
to mi nikada nece biti jasno...........dobiju romi borci....ovo ono........zasto ja moram platiti svoj stan OOOOPET....????
zasto minusi ??? sto ja nisam dobila besplatan stan ??? e haj sad da cujem odgovore
vode je sejtani