Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ouuuuu Mehmed a u Ukrajini... Sad su sve price pale u vodu, molim Klix da pobrise sve komentare jos od prve objave o nemirima u Ukrajini :D Ali ozbiljno, sramota je to sto nemamo ambasadu u Ukrajini, mislim da imamo najgoru vanjsku politiku od svih zemalja na svijetu
napraviti ambasade u svim bradskim slavenskim republikama!
...jel onaj meša? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi nemamo vanjske politike. He he he
Šta ćemo sad bez lijepih Ukrajinki, nećemo valjda na Moldavke, sa konja ne na magarca, nego na mulu! :D
Nista, sad opleti po onim krezubama sto stopaju na magistralnim putevima. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodin Hrnjic je iz Crijevcica kod Stupara koji su kod Kladnja koji je izmedju Zivinica i Olova
3.5 miliona bosanaca zivi u neizvjesnosti o boljm/gorem sutra!
Sto manje ambasada,ko ce govna finansirati
http://www.youtube.com/watch?v=zuMq5s92noo&list=HL1393847888&feature=mh_lolz OVO SU PRAVI RAZLOZI PROBLEMA U UKRAJINI!!!
Zasto M/muslimancici podrzavaju Ukrajince??? I jedni i drugi su vestacki stvorene nacije! Ukrajina stvorena od strane komunjara koji otkinuse komad vjekovne ruske zemlje.. Tzv "bosnjaci" iliti muslimani iz 1971 nastali dekretom Centralnog Komiteta Komunisticke partije SFRJ Nacija nastala dekretom CK KPJ podrzava drugu vestacki stvorenu naciju.. Go Russia:)
IZAĐI NA ULICU PA TO PRIČAJ DA ČUJEŠ KAKO REBRA PUCAJU
krimski tatari,muslimani,autohtoni stanovnici krima,staljin ih proganjo,raseljavo ubijo a naseljavo ruse poslije drugog svjetskog,tako da krimska pokrajina nikad nije bila "vjekovna"ruska zemlja,ko što ni bosna nikad nije bila vjekovna srpska.imaš na wikiju,googlu,istorijskim zapisima,u svim mogućim knjigama osim u srpskim potvrdu o tome šta pričam a to tvoje okači mačku o rep,nabijem te na *** i tebe i tvoje pravoslavne zemlje,nastale na progonima i etničkim čišćenjima nesrba
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Krim.ba
www.krimirad.ua Biroo za zaposljavanje Krima
Meni nije jasno kako Ameikanci osuđuju ovo, a oni su isto radili u Iraku, Afganistanu...ne znam, volio bih lično od Baraka Huseina čuti razliku.
koje isto, pa samo u Iraku Ameri su ubili preko 100 000 muslimana i bilo uzrok za tragediju milion iračkih kršćana, Ameri su tomahawk prijektilima gađali Aziziju najstariju biblioteku u Bagdadu...a ruska vojska još nikoga nije ubila u Ukrajini
Podrška Rusiji protiv bande NATO-a
REČE GNJIDA DODIKOVA KOJA BI DA BUDE SRBIN A NE MOŽE
Ко то каже, ко то лаже, Русија је крива? Није крива почела је НАТО офанзива. Ој Амерi, ој Амерi, Америка лаже! Какву правду НАТО ловци над Украјином траже?
RAZLIKA: prva slika; američki vojnik u Kandaharu u Avganistanu, druga slika; ruski vojnik na poluotoku Krimu u Ukrajini https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1962745_10203013542796699_1254400110_n.jpg
...kandahar je povijesni američki grad...
Ne kontam sta si htio reci, na obje slike je situacija ista....
đta je sa srbima snajperistima, što asfalt popravljaju, kao onomad u Libiji.
jesu li mobilisani već?
Sjetite se zloglasnog Ukrajinskog bataljon UNPROFOR-a iz rata i svih njihovih podlosti i kriminala učinjenog Bošnjačkom narodu. Sve se vraća sve se plača.
Pogledajte vi kako su "djelotvorni" nasi sluzbenici po ambasadama po svijetu. Oni cekaju da se zarati pa tek onda prave neke spiskove nasih drzavljana vani, kao da u Ukrajini zivi 75 000 Bosanaca i Hercegovaca, a ne njih 50-ak. A plata im naravno ne smije kasniti.
Šta ćemo sad bez lijepih Ukrajinki, nećemo valjda na Moldavke, sa konja ne na magarca, nego na mulu! :D
Ameri misle da mogu tuci koga stignu... Na Krimu zivi 15 miliona Rusa.Normalna je stvar da se Rusija postavi ispred svojih ljudi. Nije im to Afganistan,Irak,Srbija...AMERIKA I EU a na drugoj strani Rusija,Kina,Iran,Brazil!
Obrazovacu ja tebe... http://www.youtube.com/watch?v=zuMq5s92noo&list=HL1393847888&feature=mh_lolz